Blog

 Formatul obligatoriu de tipărire a etichetelor către transportatorii externi

22.05.2023, 09:59

                                        în vigoare de la 1 iunie 2023

Dragi parteneri,
 
Dorim să vă informăm despre o nouă caracteristică în procesul de imprimare a etichetelor în secțiunea noastră de clienți, care va asigura un transport și mai rapid al coletelor. Din iunie, va fi posibilă imprimarea etichetelor către transportatorii externi numai în format A6.

De ce această schimbare?

În acest moment, secțiunea noastră de clienți vă permite să imprimați etichete de expediere pentru coletele dumneavoastră în mai multe variante pentru o foaie A4 (210 × 297 mm).

Dacă aceste etichete sunt destinate expedierilor livrate de transportatori externi, sistemul va imprima așa-numitele etichete indirecte care vor fi sau nu acceptate de partenerii noștri logistici. Prin urmare, este necesar să aplicăm etichetele în formatul adecvat pentru toate coletele destinate transportatorilor externi prin reetichetarea lor manuală în depozitele noastre.

Faptul că de acum înainte, veți putea imprima aceste etichete în format A6 vă va asigura că :

Coletele dumneavoastră nu vor trebui reetichetate; acestea vor fi procesate mai rapid la depozite, ceea ce va duce la o livrare mai rapidă la destinație (până la D+1 chiar și pentru coletele din străinătate) ✔️

Dumneavoastră și clienții dumneavoastră veți avea numărul de urmărire al coletului (al transportatorului partener desemnat) imediat după crearea comenzii de expediere ✔️

Veți fi imediat asigurat că parametrii coletului (în special adresa destinatarului) sunt asociați în mod corect ✔️

Când va intra în vigoare schimbarea?
 
Dacă, după 1 iunie 2023, veți dori să imprimați etichete  în alt format decât A6, va fi afișat un mesaj de eroare, care va indica faptul că tipul etichetei trebuie modificat.

După aceea, pentru acele colete, selectați imprimarea etichetelor în format A6 (din aceste opțiuni):
 
Etichete A6, 1/4 A4, imprimare directă, imprimare pe A4, 1pc/pagină
Etichete A6, 1/4 A4, imprimare directă, imprimare pe A4, 4pcs/pagină

Urmați pictograma A6

Etichetele care necesită imprimarea în format A6 vor fi marcate prin această pictogramă în secțiunea client. Toate celelalte etichete pot fi imprimate în formatele cu care sunteți obișnuit.

Vă mulțumim,

Packeta România


Distribuie:

Rubrici