Blog

Adrese noi de retur în Belgia, Danemarca și Olanda

07.06.2021, 12:08

Închiderea adresei de retur a coletelor în Danemarca

Dragi clienți,

La sfârșitul lunii noiembrie, adresa daneză de retur a coletelor va fi închisă din motive tehnice. Va fi posibilă acceptarea coletelor la această adresă de retur până la data de 28 noiembrie 2021.

Coletele care ajung la adresa de retur înainte de data specificată vor fi acceptate la fața locului și apoi returnate în mod standard. Nu va mai fi posibilă primirea, procesarea sau trimiterea înapoi a coletelor care sosesc sau sunt trimise la adresa de retur după 28 noiembrie 2021. 

În prezent, căutăm un nou partener de returnare în Danemarca.

Între timp, vă rugăm să editați informațiile de pe site-ul dvs., cât mai curând posibil.

Adrese de retur valabile de la 7. 06. 2021

Belgia

Expandeco – Packeta – Codul de retur colete
Halensebaan 117, 3390 Tielt Winge 

Olanda

Expandeco – Packeta – Codul de retur colete
Reigerstraat 3, 7731 ZP Ommen 

Cum să procedați?

 Dacă trimiteți colete în țările menționate mai sus, vă recomandăm să adăugați adresele de mai sus la informațiile despre magazinul online  și să returnați informații împreună cu această notă importantă:

Prima linie a adresei (adică Expandeco – Packeta – Returnare colet cod) trebuie introdusă exact în formatul specificat și trebuie să conțină toate cele trei cuvinte / informații listate.

Adresele de retur pentru Belgia și Olanda sunt valabile pentru ambele servicii ale logisticii noastre de retur – Returnare colete și Suport Clienți.

Vom livra coletele retur în România

Curierii noștri vor ridica coletele de la adresele de retur specificate, le vor transporta înapoi în România și apoi vă vom returna coletele, precum și alte retururi în conformitate cu sistemul pe care le-ați configurat în contul de utilizator. Vă mulțumim pentru cooperare și credem că atât voi, cât și clienții voștri vă veți bucura de returnarea mai ușoară a coletelor.

Coletăria.ro


Distribuie:

Rubrici