Transport colete în Israel
de la 130 RON!

Profită de oportunitatea de a-ți extinde livrările în Orientul Mijlociu!

Serviciile noastre

Avem propriile noastre capacități de transport și în cadrul serviciului „Packeta la adresă”, vom livra bunurile către clienții tăi direct la adresă. Pentru a face acest lucru, colaborăm cu zeci de transportatori europeni.

O soluție simplă pentru trimiterea coletelor în Israel

Colaborând cu noi, vei avea opțiuni de livrare avantajoasă la adresă, precum și suport prin serviciul de relații cu clienții.

Livrare la adresă

Vom livra direct clienților tăi din Israel, în colaborare cu transportatorul FedEx. Le vom trimite informații exacte despre timpul de livrare.

O singură conexiune

Odată ce ești conectat la sistemul Packeta, poți începe imediat să utilizezi serviciile a zeci de transportatori din întreaga lume. Nu trebuie să închei niciun contract cu ei. Îți garantăm procese fiabile.

Asistență permanentă

Clienții tăi israelieni vor putea contacta serviciul nostru pentru clienți, echipa noastră de consilieri îți va sta la dispoziție pentru orice ajutor sau sfat.

Procedura vamală

Te vom ajuta cu vămuirea mărfurilor! Completează doar Contractul de reprezentare indirectă în procedura vamală și Procura pentru proceduri fiscale.

Lista de prețuri pentru expediere colete
din România în Israel

Numele curierului
Viteza de livrare
Preț până la 1 kg
Preț până la 2 kg
Preț până la 5 kg
Preț până la 10 kg
Plata ramburs
FedEx Economy
D+ 8-9 de la 130 RON de la 179 RON de la 288 RON de la 396 RON Indisponibil
FedEx Priority
D+ 5-6 de la 191 RON de la 271 RON de la 476 RON de la 658 RON Indisponibil

Prețurile sunt valabile pentru expedierea coletelor din România în Israel. Prețurile sunt fără TVA.

Lista completă de prețuri în PDF

Informații suplimentare

Livrarea coletelor către un oficiu poștal

Livrarea la oficiul poștal nu este posibilă în Israel.

Plata ramburs

Livrarea coletelor cu ramburs nu este posibilă în cazul Israelului.

Reguli pentru calcularea volumetrice

FedEx utilizează conversia volumetrică a greutății pentru livrare. Greutatea fiecărui colet este convertită folosind formula în m: lățime x lungime x înălțime în cm / 5000 = greutate volumetrică. Conform regulilor transportatorului, greutatea coletului care are valoarea mai mare este întotdeauna facturată. Prețul de livrare îl puteți găsi în funcție de greutatea volumetrică în lista de prețuri din secțiunea client.

Taxă COVID-19 pentru transportul aerian

În perioada de criză a coronavirusului, transportatorul va percepe o taxă pentru toate coletele legate de costul transportului aerian. Pentru o defalcare specifică a suprataxei și o defalcare a prețurilor pe categorii de greutate, te rugăm să consulți lista completă de prețuri.

Pentru informații suplimentare, inclusiv o listă de bunuri care nu pot fi livrate în Israel, te rugăm să vizitezi blogul nostru.

    Întrebări și răspunsuri

Dorești să colaborezi cu noi?

Suntem încântați să devenim partenerul tău. Doar scrie-ne

*date obligatorii. Vom folosi aceste date cu caracter personal pentru a vă procesa întrebarea și a răspunde la aceasta. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal în Packeta pot fi găsite aici.

Înregistrare magazin online