Transport colete în toată
Europa, SUA și EAU

Trimiți colete cu noi în 33 de țări din întreaga lume. Rapid, ușor și la prețuri excelente. Este suficientă o singură conexiune și poți utiliza serviciile a zeci de transportatori europeni.

Livrare rapidă în întreaga lume

Dorești să livrezi
cu Packeta?

01

Te conectezi la sistem
De îndată ce te conectezi la sistemul nostru prin intermediul API-ului, poți începe să utilizezi serviciile Packeta, a tuturor sucursalelor noastre din cadrul Packeta Group și a zecilor de transportatori din străinătate.

02

Introdu coletele în sistem
Vei introduce coletele în sistem într-o singură interfață. Vei salva detaliile coletului, vei tipări eticheta și o vei lipi pe colet.

03

Coletele le poți preda personal sau curierului
Poți duce coletele la un punct pick-up sau la depozit, ori curierul nostru le va ridica de la sediul tău. În acest fel coletele sunt acceptate pentru transport - și noi ne ocupăm de restul.

04

Urmărește traseul coletelor
De la depozit, coletele merg către clienți sau în mâinile partenerilor noștri de transport din străinătate. Fiecare colet are propriul număr de urmărire, datorită căruia îi poți urmări traseul.

05

Gata! Coletul a fost livrat
Vom livra coletul către clienți la punctul pick-up, direct la adresă sau la locker. Vei fi informat imediat despre predarea cu succes.

Întrebări și răspunsuri