Comanzi de pe internet?
Alege livrarea la punctul pick-up

Livrarea la punctul pick-up este cea mai populară modalitate de livrare a coletelor, preferată de 98% dintre clienții noștri. De ce? Pentru că le oferă libertatea de a-și ridica coletul în funcție de propriul program.

Promoții magazine online

131 000+

Rețea internațională de puncte pick-up

Livrare colet
Ce opțiuni există?

Packeta îți pune la dispoziție multiple opțiuni pentru a-ți primi coletul. Alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine!

Dorești să îți sprijini afacerea locală? Deții un magazin fizic și vrei un trafic mai mare de clienți? Sau poate îti dorești mai multă reclamă fără costuri suplimentare? Ești în locul potrivit!

Livrare la punctul Pick-up
Nu vrei să așteptați curierul? Preia coletul de la unul dintre punctele noastre Pick-up. Alege punctul cel mai apropiat de tine și vino personal să îl ridici când ai timp.
Livrare la adresă
Vom livra coletul direct la adresa specificată, fie acasă, fie, de exemplu, la serviciu. Te vom informa în prealabil cu privire la data și ora livrării.
Livrare la locker
Locker-ul este un punct de preluare colet cu autoservire, deschis 24 /7 zile pe săptămână. Îți poți ridica personal coletul fără contact uman.