Dezvoltă o carieră
în Packeta

Unul dintre lucrurile cheie care face din Packeta o companie preferată în care să te poți dezvolta pe termen lung, este cultura noastră organizațională unică. Aceasta este formată în principal din oameni excepționali. Seniori cu experiență și juniori entuziaști lucrează şi se completează perfect, iar împreună crează proiecte, care pun în mișcare lumea comerțului online.

5 motive pentru care Packeta poate fi jobul tău de vis

Mai multe despre Packeta
Creștem cu viteza rachetei

Dacă vrei să înveți multe lucruri noi și să te miști rapid în domeniu, nu vei găsi o companie mai potrivită.

Tragem într-o singură direcție

Cei experimentați sunt aici pentru noii colegi, ne ajutăm reciproc, sărbătorim succesele împreună și rezolvăm eșecurile în mod constructiv.

Suntem o companie digitală

Și aceasta înseamnă că trăim cu noi tehnologii și că lucrăm bine online. Deci, posibilitatea de home office pentru funcții de birou este de la sine înțeles!

Operăm la nivel global

Fiecare coleg are la ocazia să participe la cursuri de dezvoltare personală asigurate Gratuit de către companie.

Echipă chiar și în afara locului de muncă

Cultura noastră organizațională nu este doar un concept gol. Mergem împreună la party-uri, teambuilding-uri, activități sportive etc.

Povestea Packeta

Packeta este o companie digitală globală, membru al Packeta Group, prezentă pe piața din România din 2017, cu scopul de a facilita magazinelor online transportul produselor către clienți prin multiple servicii de livrare. Crezul Packeta este ridicarea rapidă și convenabilă a coletelor fără așteptare la cozi. Acest lucru este posibil datorită unei rețele bogate de puncte pick-up, peste 500 în România și alte câteva mii în Europa Centrală și de Est.
Cine suntem
Start-up Platformă logistică globală

De la start-up la platformă digitală globală

De atunci, am transportat milioane de colete și ne-am extins permanent. Sub denumirea Packeta Group, ne veți găsi în Germania, Polonia, Emiratele Arabe Unite, iar în România suntem cunoscuți sub denumirea de Packeta!. Livrăm colete în 34 de țări din întreaga lume. Deținem o rețea de peste 14.800 de puncte Pick-up în CEE, inclusiv în România, de unde clienții magazinelor online își pot ridica rapid, ușor și avantajos produsele comandate de la cele peste 46 000 de magazine online europene cu care colaborăm. Obiectivul nostru este să devenim o platformă digitală globală, care să faciliteze transportul coletelor în întreaga lume.

4 500 000
Cifra de afaceri a companiei EUR
2017
Data înființării
67
Numărul de angajați
30 de ani
Vârsta medie a angajaților
2 %
Fluctuația personalului
40 %
Genul
60 %

Cum funcționează
procedura de selecție?

01

Vezi posturile vacante
Ai găsit job-ul care ți se potrivește? Pur și simplu apasă pe butonul de Autentificare și trimite-ne CV-ul tău. Nu ai un CV pregătit? Nu contează, completează formularul nostru! Nu va dura mai mult de 5 minute.

02

Așteaptă un răspuns
Solicitarea ta va ajunge la departamentul nostru de HR. Te rugăm să ne acorzi aproximativ 14 zile pentru a răspunde. Vom parcurge cu maxima atenție toate CV-urile primite din partea candidaților.

03

Vom stabili o întâlnire
De îndată ce selectăm candidații îi contactăm telefonic. De obicei, stabilim o întâlnire la unul dintre birourile noastre sau online.

04

Interviul
Vei cunoaște colegii de la HR, dar și viitori colegi cu care vei lucra direct sau indirect. Pregătește-ți întrebările, iar noi îți vom oferi toate răspunsurile! Vei gusta și cafeaua noastră excelentă!

05

Te invităm în echipă
În această etapă faci parte din echipa Packeta, pentru a pune în mișcare lumea comerțului online.

Noutăți

Partajarea coletelor: o nouă funcționalitate în aplicația Packeta

Ca reacție la feedback-ul comun al clienților, am adăugat opțiunea de a partaja coletul cu orice alt utilizator din aplicația mobilă Packeta. Acum această funcționalitate este disponibilă pentru toate telefoanele iOS și Android și permite ridicarea coletelor de la punctele pick-up Packeta, precum și de la Z-BOX-urile noastre contactless.📲👏 Acest serviciu permite utilizatorilor aplicației ca

06.03.2023, 10:12

Citește mai mult
Packeta se extinde în regiunea Adriatică

Am deschis recent cea de-a șaptea entitate internațională oficială, Packeta Adriatic. Aceasta începe cu Slovenia și treptat vom înrola mai multe țări din regiunea Adriaticii.  Pe parcursul a doar 5 ani ne-am extins în Slovacia, Ungaria, România, Polonia și Germania și ne-am concentrat pe dezvoltarea temeinică a acestor țări. Ultima noastră entitate, Packeta Germania, a

06.03.2023, 13:03

Citește mai mult
Anularea opțiunii de plata ramburs pentru transportatorul DPD Austria

Stimați parteneri,    Dacă expediați colete cu noi în Austria, este important să știți că, începând cu data de 7 martie 2023, anulăm posibilitatea de a trimite colete cu plata ramburs prin intermediul transportatorului AT DPD (ID: 6830).   Luni, 6 martie, va fi ultima zi în care veți putea crea o comandă de expediere cu ramburs

01.03.2023, 14:48

Citește mai mult