Devino partener
Packeta

Dorești să îți sprijini afacerea locală? Deții un magazin fizic și vrei un trafic mai mare de clienți? Sau poate îti dorești mai multă reclamă fără costuri suplimentare? Ești în locul potrivit!

Modalitate de parteneriat
cu Packeta

Devino punct Pick-up

Imaginează-ți că cineva îți aduce clienți, îți asigură reclamă și te plătește pentru aceasta. Toate aceste beneficii îți aduc colaborarea cu Packeta. Aducem clienți noi, asigurăm vizibilitate și oferim un comision pentru fiecare colet livrat.

Clienți noi

Reclamă gratuită online

Comisioane

Deținem o rețea proprie de 16.325 + puncte Pick-up în RO, CZ, SK, HU, PL.

144.045
Puncte Pick-up
49.000
Selleri și magazine online
106.142.937
Număr de colete livrate

De ce merită să
devii un punct
Pick-up al Packeta?

Vreau să devin punct Pick-up
Îți aducem clienți noi

Oamenii vor avea un motiv suplimentar de a se opri la în magazinul tău fizic și de ați cumpăra produsele. Fiecare locație este vizitată datorită Packeta de un număr semnificativ clienți pe lună.

Venituri suplimentare

Pentru fiecare colet eliberat, bineînțeles că vei primi și un COMISION!

Vei trimite colete la un preț avantajos

Deții și un magazin online? Atunci vei fi încântat să afli că oferim partenerilor noștri livrarea produselor lor la un preț competitiv!

Vei fi mai vizibil. Și asta gratuit!

Adresa punctului tău de lucru va apărea pe paginile a mai mult de 49.000 de magazine online. Numai paginile Packeta și cele ale Packeta Group sunt vizitate zilnic de peste 30.000 de persoane.

Mai simplu nu poate fi!

Packeta este sinonim cu ridicarea rapidă a coletului, fără a aștepta la coadă. Acesta este motivul pentru care sistemul nostru de predare și preluare a coletelor este cât se poate de simplu și eficient. Gestionarea are loc printr-o interfață pe computer.

Operarea sucursalei nu vă va crea incomodități!

  • Funcționarea punctului Pick-up ia în medie doar aproximativ 25-30 de minute pe zi!

  • Durează în medie 60 de secunde pentru a preda un colet la un client - și la fel preluarea acestuia!

  • Vei primi gratuit echipamentul necesar pentru ați eficientiza activitatea (cititor de coduri, imprimantă)!

  • Și bineînțeles instruirea ta și a angajaților companiei tale.

Cum funcționează
punctul Pick-up?

Sistemul de predare și preluare a coletelor este complet automatizat și, prin urmare, foarte ușor și rapid de folosit. Despre asta este Packeta!

01

Predarea coletelor către clienți
Clientul îți comunică parola. O introduci în interfața noastră web și îi predai coletul. Asta este tot! Nu te ocupi de nici un document sau de verificarea cărților de identitate.

02

Primirea coletelor de la Packeta și retururile
Și cum ajung la tine coletele pe care le predai clienților? Curierul nostru ți le aduce în fiecare zi la ora convenită. Apoi pur și simplu scanezi codurile de bare ale coletelor. Coletele neridicate după expirarea termenului stabilit le așezi din nou în cutii și le predai curierului nostru.

„Packeta s-a dovedit a fi o soluție excelentă pentru livrarea comenzilor de pe Pilulka.ro. Colaborăm foarte bine la nivel de grup în toate țările în care activează grupul Pilulka. Serviciile Packeta ne ajută să oferim clienților noștri și alte posibilități de livrare a coletelor. Din feedback-ul clienților știu că sunt mulțumiți că au intervale mai mari de ridicare a coletelor fără a fi condiționați de disponibilitatea curierului, că pot face retur și la filiala din care au ridicat coletul, dar și de costul mai mic de livrare.“

Alin Dospinescu
CEO Pilulka.ro

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a deveni punct Pick-up al Packeta?

Operatorul punctului Pick-up poate fi o persoană care desfășoară activități independente, proprietarul unui magazin, punct de ridicare a unui magazin online, dar și o firmă de servicii, precum un atelier de reparații auto. La Packeta găsim o varietate de afaceri locale. De la saloane de coafură sau magazine de delicatese, până la magazine de ciocolată sau magazine cu produse din sticlă.

01

Firma ta se află într-un oraș cu min. 20 000 de locuitori.

02

Nu există niciun alt punct Pick-up al Packeta în imediata apropiere.

03

Spațiul în firmă este luminos și suficient să permită depozitarea și manipularea coletelor (spațiu de depozitare de cel puțin 1 x 2 m).

04

Ai acces la internet în locație și deți un computer cu sistemul de operare Windows.

05

Punctele Pick-up să fie accesibile și copiilor - de aceea trebuie sa corespundă și caracterul sortimentului produselor pe care le magazinul le comercializează.

06

Posibilitatea de a parca fără probleme la fața locului și accesul fără bariere sunt un mare avantaj.
Vreau să devin punct Pick-up

Întrebări și răspunsuri

Avem clienți noi pentru tine!

Alături de Packeta poți deveni un punct Pick-up strategic pentru clienții din proximitatea magazinului tău fizic!