Cum livrezi cu Packeta?

Am încheiat contractul și începi să trimiți produsele cu Packeta? Aruncă o privire la sfaturile noastre despre cum să implementezi sistemul nostru și cum să informezi clienții despre această noutate.

3 pași despre cum să configurezi Packeta în magazinul tău online

Haide să-i dăm drumul!

Dacă ai o soluție standard pentru magazinul online (de ex.platformă SaaS), implementarea Packeta va fi foarte simplă. Sunt suficiente câteva click-uri pe platforma de administrare a magazinului online. Dacă ai o soluție mai complexă pentru magazinul online, proiectată personalizat, atunci administratorul sau programatorul te va ajuta la implementarea soluției. La Packeta te poți conecta prin API și imediat poți utiliza serviciile disponibile! Îți oferim diferite modalități de personalizare a sistemului pentru a se potrivi magazinului tău.

Motor de căutare performant al punctelor pick-up

Nu ai o soluție standard pentru magazinul online? Îți recomandăm să adaugi manual motorul de căutare al punctelor pick-up sau widget. Astfel clienții vor selecta cu ușurință punctul pick-up pe care îl au la îndemână. Motorul de căutare îți permite, de asemenea, să filtrezi punctele pick-up - de exemplu, în funcție de programul de lucru din weekend, acces pentru scaunul cu rotile. Actualizăm zilnic punctele pick-up, iar clienții tăi vor găsi întotdeauna un punct pick-up care se potrivește cu cerințele acestora.

Actualizează coșul de cumpărături

Menționează o scurtă descriere a transportului de produse. De exemplu „Livrarea a doua zi la punctul pick-up selectat aflat în apropierea ta” sau „Comanda va fi livrată la punctul pick-up selectat. Vei primi un SMS și e-mail de informare imediat după de produsele vor fi pregătite pentru ridicare la punctul pick-up”. Adăugă și logo-ul care să permită clientului să identifice dintr-o privire curierul dorit.

Informează-ți clienții despre colaborarea cu Packeta

3 sfaturi despre cum să prezinți posibilitatea livrării coletelor prin Packeta în magazinul tău online.

01

Adaugă banner-ul pe pagina principală

Informează-ți clienții că livrezi prin Packeta, direct pe pagina de pornire a magazinului online. Astfel, vor afla imediat că oferi printre cele mai avantajoase modalități de transport de pe piață.

Descarcă banner-ul

02

Atașează o fereastră pop-up

Packeta reprezintă o noutate în magazinul tău online? Informează-ți clienții despre această noutate imediat ce ajung pe site-ul tău. O fereastră pop-up îi va captiva și informa despre opțiunile multiple de livrare existente în magazinul tău online. Cum poate arăta o astfel de fereastră pop-up?

Butonul „Cum funcționează” va direcționa apoi pe subpagina de informare despre transportul prin Packeta.

03

Crează o subpagină despre Packeta

Informează-ți clienții despre cum funcționează Packeta și că este un serviciu rapid, confortabil și simplu. Clienții tăi vor aprecia cu siguranță atunci când îi apropii de procesul de livrare și vei descrie ce beneficii le aduce Packeta. Pentru aceasta este ideală o subpagină cu adresa denumireamagazinuluionline.ro/Packeta.

Ca să îți fie mai ușor, am pregătit un text pe care îl poți copia pur și simplu. Mai simplu nu se poate!

Cum funcționează Packeta?

  • În coș, selectează transportul către punctul Pick-up Packeta.

  • În motorul de căutare al punctelor Pick-up îl vei găsi pe cel care îți este la îndemână. Ai la dispoziție peste 144.045 de puncte Pick-up la nivel de rețea internațională.

  • Comanda ajunge la punctul Pick-up de obicei în ziua următoare dacă livrarea se efectuează pe teritoriul aceleiași țări.

  • Imediat ce comanda este pregătită la punctul Pick-up, Packeta îți trimite un e-mail de informare și SMS cu parola pentru ridicare.

  • Este suficient să comunici parola la punctul Pick-up. Poți trimite pe oricine după colet - este suficient să-i comunici parola.

  • Poți plăti rambursul direct la punctul pick-up, doar în numerar.

  • Poți afla cu ușurință unde se află coletul tău în secțiunea Umărire colet.

  • Ai la dispoziție 7 zile pentru a ridica coletul.

  • Returnarea bunurilor este foarte simplă cu Packeta: trebuie doar să folosești autocolantul care vine în colet. Apoi duci coletul la unul dintre punctele Pick-up Packeta și este gata de plecare!

Dorești să-ți informezi clienții despre magazinul tău online?

Să pregătim împreună un concurs, zile de transport avantajos, o ofertă specială sau un alt eveniment de marketing! Spune-ne și cu siguranță vom găsi o modalitate eficientă de promovare.

Marketing

Colaborare în marketing