Blog

Informații actualizate despre transportatori

31.07.2023, 10:00

Ne dorim să asigurăm cea mai bună calitate a transportului pentru bunurile dumneavoastră. Rețeaua noastră internațională de puncte pick-up și servicii logistice oferă o livrare rapidă și fără probleme a coletelor în 32 de țări din lume.

Mai jos puteți găsi toate informațiile disponibile cu privire la măsurile actuale ale transportatorilor noștri parteneri din străinătate, pe care le actualizăm periodic.

Țară Transportator Informații actualizate
Slovenia Express One Începând cu 31 iulie 2023, vom lansa o nouă colaborare cu Express One în Slovenia, care va asigura atâtlivrarea la punctul pick-up cât și livrarea la adresă.
Franța Colis Prive Serviciul de livrare la domiciliu cu semnatură semnătură va fi lansat la 17 aprilie 2023.
Ucraina MEEST,Nova Poshta Suspendarea livrării de colete către Ucraina a fost ridicată la 29 iulie 2022. Serviciile de livrare funcționează în regim limitat, urmând să le relansăm cu transportatorii Meest HD (Rosan) și Nova Poshta PP. Prețurile serviciilor de livrare au fost majorate începând cu 29 iulie, iar prețurile declarațiilor vamale (aceasta se referă la toți transportatorii noștri parteneri internaționali) vor fi majorate începând cu 1 septembrie 2022
Marea Britanie și Irlanda FedEx Din 12 aprilie 2023, am început livrările către Marea Britanie și Irlanda cu FedEx și oferim 2 servicii noi: FedEx International Connect Plus (FICP) și FedEx International Priority (FIP).
Finlanda PostNord Serviciul de livrare la punctul de preluare FI PostNord PP (ID 4828), suspendat temporar, a fost relansat la 18 aprilie 2023 și este din nou disponibil în totalitate.
Austria DPD Începând cu 7 martie 2023, opțiunea de expediere a coletelor cu ramburs prin intermediul acestui transportator va fi dezactivată.
Ungaria Fáma Futár Vom încheia colaborarea noastră cu transportatorul Fáma Futár din Ungaria începând cu 13 ianuarie 2023.
Lituania, Letonia, Estonia Poșta lituaniană Începând cu 8 august 2022, lansăm livrarea prin Poșta Lituaniei în regiunea baltică. Serviciul de livrare la domiciliu va fi disponibil în toate cele 3 țări. Livrarea la lockere va fi disponibilă doar în Lituania.

Distribuie:

Rubrici