Blog

Informații actualizate despre transportatori

02.12.2021, 08:50

Ne dorim să asigurăm cea mai bună calitate a transportului pentru bunurile dumneavoastră. Rețeaua noastră internațională de puncte pick-up și servicii logistice oferă o livrare rapidă și fără probleme a coletelor în 32 de țări din lume.

Mai jos puteți găsi toate informațiile disponibile cu privire la măsurile actuale ale transportatorilor noștri parteneri din străinătate, pe care le actualizăm periodic.

Lansarea transportatorului GLS în Austria

Dacă expediați colete cu noi în Austria, avem vești bune!

Pe 28 noiembrie lansăm livrarea la domiciliu prin GLS în Austria.

Ce înseamnă acest lucru?

  • Posibilitatea de a trimite colete cu ramburs (max. 700 EUR)
  • Asigurare de până la 700 EUR
  • În cazul unei livrări nereușite, coletul este redirecționat către un punct pick-up (800 de puncte pick-up disponibile)
  • ID-ul transportatorului: 22031

Acum veți putea alege dintre 3 transportatori atunci când expediați în Austria – Austrian Post, DPD și GLS.

Noul serviciu de livrare în Grecia prin BoxNow

     Dorim să vă informăm ca începând de luni, 22.08.2022 vom începe colaborarea cu noul nostru partener BoxNow care oferă livrarea coletelor la lockere și asigură consumatorilor independență deplină de a-și ridica coletul în funcție de propriul program. Lockerul oferă accesibilitate 24/7.

Cum funcționează:

– Clienții deschid lockerul pentru colete cu ajutorul unui cod PIN pe care îl primesc prin SMS.

– Există mai mult de 800 de lockere amplasate pe întreg teritoriul Greciei.

– Timpul de depozitare a coletului este de 48 de ore, care poate fi prelungit până la 72 de ore pe site-ul web al transportatorului.

– Dimensiunea maximă permisă a coletului este de 62 x 45 x 36 cm și greutatea de 10 kg

– Serviciul de ramburs nu este disponibil, asigurare până la 700 EUR

– ID-ul transportatorului: GR BoxNow Box 20409

Vă mulțumim!

  Dorim să vă reamintim că singura opțiune de returnare a coletelor din Franța este prin intermediul transportatorului Colissimo la adresa menționată mai jos:

Packeta International – 967337

Cod pentru returul coletelor

c/o Asendia Germania

Rue Ettore BUGATTI

PFC Erstein

ZI Ouest – BP 110

67119 Erstein Cédex

Vă mulțumim.

Update: Martie,18, 2022, 14:30

Întârzieri în livrarea coletelor – Spania, Portugalia, Italia

Din cauza grevelor rutiere și a creșterii prețurilor la combustibil, întâmpinăm întârzieri în livrarea coletelor cu partenerul nostru de transport maritim MRW – Spania, Portugalia și partenerii noștri de transport GLS, Bartolini, HR Parcel în Italia. 

Întârzieri în livrarea coletelor – Regatul Unit

 Din cauza răspândirii coronavirusului în rândul angajaților Royal Mail, livrarea coletelor poate suferi întârziere sau poate fi amânată.            

Vă mulțumim.

Update: Decembrie, 13,2021, 15:30​

Bulgaria: Livrare întârziată prin Speedy

  Partenerul nostru de transport care operează serviciul de livrare la adresă din Bulgaria, BG Speedy HD (ID de transportator 4015), înregistrează întârzieri mari în livrarea coletelor.

Din acest motiv, vă recomandăm să alegeți BG Econt HD (carrier ID 6006), pentru care momentan nu există întârzieri, pentru livrarea coletelor.

Vă mulțumim.

Update: Decembrie, 12,2021, 12:43

Informații despre expedierea coletelor către Olanda și Spania

Dragi clienți,

În prezent avem o întârziere în livrarea coletelor către Olanda de către DHL, care poate dura până la 10 zile. Ca parte a eliminării întârzierilor, am dori să recomandăm ca transportator Post NL, pentru care aceste întârzieri nu există în prezent.

 Transportatorul Correos nu mai oferă o semnătură la livrarea unui colet ca urmare a livrării fără contact în cadrul măsurii Covid-19.

Vă mulțumim.

Țară Transportator Informații actualizate
Slovenia Poșta Slovenă Datorită adaptării sistemelor poștei slovene, în prezent nu este posibilă selectarea numerarului la livrare pentru coletele cu livrare în cutii (ID 11122). Suntem în contact cu Poșta Slovenă și vă vom informa imediat ce vor rezolva situația.
Italia GLS GLS are în prezent ușoare întârzieri în unele regiuni, vă rugăm să regăsiți mai jos timpul adăugat la livrarea standard (Milano M1: + 1,5 zile, Civesio M194: + 1,5 zile, PS Pesaro: + 1 zi, Bologna E3: + 1 zi).
Spania Correos Transportatorul spaniol Correos a introdus livrarea fără contact din cauza înrăutățirii situației pandemiei de COVID-19. Ce inseamna asta? Acum, curierii nu cer destinatarilor să semneze o dovadă de primire.
Bulgaria Speedy Întârzieri de colete - Ne confruntăm cu întârzieri mari în livrarea cu partenerul nostru de expediere Speedy în Bulgaria din cauza volumului mare de colete. Din acest motiv, vă recomandăm să alegeți transportatorul Econt HD pentru livrarea coletelor, care momentan nu întâmpină întârziereri.
Franța Colis Prive, Mondial Relais, Colissimo Întârzieri coletele - Livrarea în Franța este întârziată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a ploilor abundente, a zăpezii și, de asemenea, a inundațiilor care predomină în anumite zone. Condițiile de livrare sunt foarte dificile astăzi și trebuie prevăzute unele întârzieri pentru codurile poștale începând cu 09/31/32/40/64/65/66/38/73/74/05/21/52/58/04/43 / 63/03/15/19/23/42/90/39/70/71/25.
Italia GLS Pe baza informațiilor primite de la partenerul nostru de livrare GLS, pot exista întârzieri în livrarea coletelor în unele locații din Italia.Aceste locații sunt: VM BRIVIO + 2,5 zile lucrătoare (creștere) M1 MILAN +2,0 zile lucrătoare (stagnează) TS TRIESTE +1,5 zile lucrătoare (creștere) V4 BELLUNO +1,5 zile lucrătoare (stagnează) VM02 VALMADRERA + 1,5 zile lucrătoare (creștere) M104 CIVESIO +1,5 zile lucrătoare (creștere) G1 GENOA + 1,5 zile lucrătoare (creștere) M101 PERO +1,0 zi lucrătoare (stagnează) M601 BASIANO + 1,0 zi lucrătoare (creștere) E3 BOLOGNA + 1,0 zi lucrătoare (creștere) Datele din paranteze indică dacă întârzierea stagnează sau prezintă o tendință de creștere.
Ucraina MEEST Întârzieri colete - Din cauza creșterii mari a cazurilor de COVID-19 în rândul personalului IMPC și în departamentul vamal Meest, procesarea coletelor internaționale a încetinit și, se așteaptă o întârziere de aproximativ 14 zile în livrarea coletelor în Ucraina. Monitorizăm situația și vă vom oferi noi actualizări.
Ucraina Oprirea expedierii coletelor în Ucraina Începând de astăzi, 24.02.2022, Packeta închide posibilitatea de a trimite colete în Ucraina până la o nouă notificare. În ceea ce privește coletele care se află în prezent în rețeaua Packeta, le vom returna pe toate, iar pentru coletele care sunt deja transferate către partenerii noștri de livrare din Ucraina, vom încerca să obținem cât mai multe informații posibil.
Rusia Oprirea expedierii coletelor în Rusia Având în vedere situația dificilă din această regiune, nu putem garanta servicii de livrare a coletelor în Rusia. De aceea, suntem obligați să suspendăm toate modalitățile de livrare Packeta în Rusia până la o notificare ulterioară. Toate coletele care se află în prezent în rețeaua Packeta vor fi returnate expeditorilor.

Distribuie:

Rubrici