Blog

Informații actualizate despre transportatori

20.11.2023, 08:55

Ne dorim să asigurăm cea mai bună calitate a transportului pentru bunurile dumneavoastră. Rețeaua noastră internațională de puncte pick-up și servicii logistice oferă o livrare rapidă și fără probleme a coletelor în 32 de țări din lume.

Mai jos puteți găsi toate informațiile disponibile cu privire la măsurile actuale ale transportatorilor noștri parteneri din străinătate, pe care le actualizăm periodic.

Țară Transportator Informații actualizate
Slovenia Express One Începând cu 31 iulie 2023, vom lansa o nouă colaborare cu Express One în Slovenia, care va asigura atâtlivrarea la punctul pick-up cât și livrarea la adresă.
Franța Colis Prive Serviciul de livrare la domiciliu cu semnatură semnătură va fi lansat la 17 aprilie 2023.
Franța Colissimo Din 20 noiembrie 2023, un nou serviciu de asigurare suplimentară a coletelor va fi disponibil pentru serviciile Colissimo HD.
Marea Britanie și Irlanda FedEx Din 12 aprilie 2023, am început livrările către Marea Britanie și Irlanda cu FedEx și oferim 2 servicii noi: FedEx International Connect Plus (FICP) și FedEx International Priority (FIP).
Bulgaria Sameday Începând cu 16 octombrie 2023, vom lansa o nouă colaborare cu Sameday în Bulgaria, care va asigura atât livrarea la adresă, cât și livrarea la lockere (Easyboxes).
Austria DPD Începând cu 7 martie 2023, opțiunea de expediere a coletelor cu ramburs prin intermediul acestui transportator va fi dezactivată.
Ungaria Fáma Futár Vom încheia colaborarea noastră cu transportatorul Fáma Futár din Ungaria începând cu 13 ianuarie 2023.
Italia Bartolini Adresa de retur "Via Marinoni 1" acceptă colete de retur de la toți transportatorii, nu numai de la Bartolini, începând cu 1 septembrie 2023.
Israel FedEx Ca urmare a situației actuale din Israel, următoarele servicii sunt suspendate temporar începând de luni, 20 noiembrie 2023: IL Fedex HD Economy (ID 19330) IL Fedex HD Priority (ID 19329)
Ucraina Meest Transportatorul local Meest va fi redenumit oficial Meest POSHTA. ID-ul transportatorului rămâne același în sistemul nostru, 1160.

Distribuie:

Rubrici