Blog

Noutăți în aplicația Packeta

18.07.2023, 07:16

Bucurați-vă de ultimele noutăți aduse de aplicația Packeta în această lună! Experimentați avantajele unei filtrări îmbunătățite, descoperiți informații despre capacitățile noastre avansate ale Z-BOX-urilor și explorați posibilitatea de a evalua punctele pick-up pentru a vă optimiza experiența. Nu ați încercat încă noile noastre funcții? Este momentul să le explorați în aplicația noastră!

Acum puteți filtra punctul de ridicare în mod convenabil!

 

Preferați livrarea la Z-BOX, AlzaBox sau la un punct pick-up? De acum înainte, puteți alege locația de livrare direct în aplicație, aplicând pur și simplu filtrele.

Trebuie să expediați coletul la un punct pick-up care este deschis duminica și care permite plata cu cardul? Căutați cel mai apropiat punct pentru a trimite coletul? Doar faceți click pe filtrele corespunzătoare.

Cum se face acest lucru?

1. În meniul de jos, dați click pe Filiale;

2. Dați click pe butonul roșu Filtre;

3. Selectați cerințele, apoi dați click pe Efectuat pentru a confirma.

Afișarea capacităților Z-BOX

Această inovație aduce o valoare semnificativă utilizatorilor care preferă Z-BOX-urile! În secțiunea de detaliu a Z-BOX-urilor selectate, veți găsi acum informații actualizate cu privire la disponibilitatea lockerelor libere, oferindu-vă o imagine clară asupra capacităților disponibile în prezent. În lista de Filiale, textul de culoare roșie evidențiază în mod explicit dacă un Z-BOX este indisponibil.

Această funcționalitate este valoroasă nu doar în momentul expedierii prin intermediul Z-BOX-ului, ci și atunci când doriți să verificați disponibilitatea unei cutii libere în funcție de dimensiunea actuală a expedierii.

Cum se face acest lucru?

1. În meniul de jos, dați click pe Filiale;

2. În fila Filtre, selectați Z-BOX – numai Z-BOX-urile vor fi afișate;

3. Selectați Z-BOX-ul preferat și dați click pe el;

4. În detaliile Z-BOX veți găsi informații despre capacități în secțiunea Capacitatea actuală a sertarelor.

Evaluarea punctelor pick-up

Vă rugăm să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu punctul pick-up la care a fost livrat coletul. Evaluarea dumneavoastră cu privire la promptitudinea și amabilitatea personalului este binevenită. De asemenea, suntem deschiși la sugestii pentru a ne îmbunătăți serviciile. Feedback-ul dumneavoastră este extrem de valoros pentru noi și ne ajută să ne perfecționăm în mod constant serviciile oferite. Vă mulțumim sincer pentru timpul acordat!

Cum se face acest lucru?

1. Evaluarea punctului pick-up este afișată direct pe pagina principală a aplicației, pe baza unui algoritm, și nu după fiecare ridicare de colet de la un punct pick-up;

2. Opțiunea de evaluare a sucursalei va fi prezentată în prim plan pe pagina principală a aplicației atunci când este necesar să oferiți o evaluare;

3. Dacă nu utilizați opțiunea de evaluare, notificarea va dispărea automat după 3 zile.

Mulțumim,

Packeta Romania


Distribuie:

Rubrici