Transport colete în Austria
de la 40 RON!

Trimiți colete în Austria? Noi le vom transporta rapid și ieftin.

Serviciile noastre

Avem propriile noastre capacități de transport și în cadrul serviciului „Packeta la adresă”, vom livra bunurile către clienții tăi direct la adresă. Pentru a face acest lucru, colaborăm cu zeci de transportatori europeni.

O soluție simplă pentru trimiterea coletelor în Austria

Colaborând cu noi, vei avea opțiuni de livrare avantajoasă la adresă, logistică de retur, precum și suport prin serviciul de relații cu clienții.

Livrare la adresă

Vom livra clienților tăi din Austria coletele direct la adresă, în colaborare cu transportatori verificați din Austria. Le vom trimite în prealabil informații exacte despre momentul livrării.

Logistică de retur

Returnarea produselor din Austria cu Packeta este foarte simplă! Îți punem la dispoziție două opțiuni pentru logistica de retur.

Suport de calitate

Clienții tăi din Austria vor putea contacta serviciul nostru de relații cu clienți, iar echipa noastră de consultanți va fi la dispoziția ta pentru orice ajutor sau sfat.

O singură conexiune

După ce te conectezi la sistemul Packeta, poți începe imediat să utilizezi serviciile a zeci de transportatori, inclusiv Poșta Austriacă. Nu trebuie să închei niciun contract cu ei. Te asigurăm că poți avea încredere deplină în aceste procese.

Merită să vă extindeți în Austria

50% din toate achizițiile online efectuate de austrieci sunt din străinătate. Clienții austrieci preferă să comande online de la magazinele online din străinătate.

Lista de prețuri pentru expediere colete
din România în Austria

Numele curierului
Viteza de livrare
Preț până la 1 kg
Preț până la 2 kg
Preț până la 5 kg
Preț până la 10 kg
Plata ramburs
DPD livrare la adresă
D+3 de la 40 RON de la 44 RON de la 50 RON de la 60 RON de la 35 RON
Poșta austriacă livrare la adresă
D+3 de la 40 RON de la 44 RON de la 50 RON de la 60 RON de la 35 RON

Prețurile sunt valabile pentru expedierea coletelor din România în Austria. Prețurile sunt fără TVA.

Lista completă de prețuri în PDF

Informații suplimentare

Coletul trebuie să fie pătrat

Coletul trebuie să fie de formă pătrată (adică nu trebuie să fie sub forma unui tub sau a unui colet triunghiular sau rotund). În cazul încălcării de către client a acestei condiții, Packeta are dreptul să perceapă o taxă suplimentară pentru livrarea acestui transport sau să refuze livrarea pentru procesare din cauza nerespectării parametrilor termenilor și condițiilor.

Căsuțe poștale

Livrarea coletelor la adresa unei căsuțe poștale nu este posibilă.

    Întrebări și răspunsuri

Dorești să colaborezi cu noi?

Suntem încântați să devenim partenerul tău. Doar scrie-ne

*date obligatorii. Vom folosi aceste date cu caracter personal pentru a vă procesa întrebarea și a răspunde la aceasta. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal în Packeta pot fi găsite aici.

Înregistrare magazin online