Transport colete în Grecia
de la 36 RON!

Trimiți colete în Grecia? Noi le vom transporta rapid și ieftin.

Serviciile noastre

Avem propriile noastre capacități de transport și în cadrul serviciului „Packeta la adresă”, vom livra bunurile către clienții tăi direct la adresă. Pentru a face acest lucru, colaborăm cu zeci de transportatori europeni.

O soluție simplă pentru trimiterea coletelor în Grecia

Colaborând cu noi, vei avea opțiuni de livrare avantajoasă la adresă, logistică de retur, precum și suport prin serviciul de relații cu clienții.

Livrare la adresă

Vom livra clienților tăi din Grecia coletele direct la adresă, în colaborare cu transportatori locali verificați. Le vom trimite în prealabil informații exacte despre momentul livrării.

Logistică de retur

Returnarea produselor din Grecia cu Packeta este foarte simplă! Îți punem la dispoziție două opțiuni pentru logistica de retur.

Suport de calitate

Clienții tăi din Grecia vor putea contacta serviciul nostru de relații cu clienții, iar echipa noastră de consultanți va fi la dispoziția ta pentru orice ajutor sau sfat.

O singură conexiune

După ce te conectezi la sistemul Packeta, poți începe imediat să utilizezi serviciile a zeci de transportatori, inclusiv popularul Taxydromiki. Nu trebuie să închei niciun contract cu ei. Te asigurăm că poți avea încredere deplină în aceste procese.

Lista de prețuri pentru expediere colete
din România în Grecia

Numele curierului
Viteza de livrare
Preț până la 1 kg
Preț până la 2 kg
Preț până la 5 kg
Preț până la 10 kg
Plata ramburs
ACS Home livrare la adresă
D+3 de la 36 RON de la 40 RON de la 55 RON de la 68 RON de la 9 RON
ACS livrare la puncte pick-up
D+3 de la 36 RON de la 40 RON de la 55 RON de la 68 RON de la 9 RON
Speedex livrare la adresă
D+3 de la 36 RON de la 40 RON de la 55 RON de la 68 RON de la 5 RON
Taxydromiki livrare la adresă
D+2 de la 36 RON de la 40 RON de la 55 RON de la 68 RON de la 6 RON

Prețurile sunt valabile pentru expedierea coletelor din România în Grecia. Prețurile sunt fără TVA.

Lista completă de prețuri în PDF

Informații suplimentare

Lista de prețuri a transportatorului ACS

La societatea de curierat ACS Courier, se aplică același preț de livrare atât pentru livrarea la adresă, cât și la punctele de ridicare.

Reguli pentru calcularea volumetriei

Transportatorul grec Taxydromiki aplică pentru livrarea recalcularea la greutatea volumetrică. Greutatea fiecărui colet este recalculată printr-o formulă în cm: lățime x lungime x înălțime / 5000 = greutate volumetrică. Conform regulilor transportatorului, se facturează întotdeauna greutatea coletului care are valoare mai mare. Puteți afla prețul de livrare în funcție de greutatea volumetrică din lista de prețuri din secțiunea client.

    Întrebări și răspunsuri

Dorești să colaborezi cu noi?

Suntem încântați să devenim partenerul tău. Doar scrie-ne

*date obligatorii. Vom folosi aceste date cu caracter personal pentru a vă procesa întrebarea și a răspunde la aceasta. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal în Packeta pot fi găsite aici.

Înregistrare magazin online