Transport colete în Polonia
de la 23,1 RON!

Trimiți colete în Polonia? Noi le vom transporta rapid și ieftin.

Serviciile noastre

Avem propriile noastre capacități de transport și în cadrul serviciului „Packeta la adresă”, vom livra bunurile către clienții tăi direct la adresă. Pentru a face acest lucru, colaborăm cu zeci de transportatori europeni.

Soluții logistice complete

Colaborând cu Packeta, vei avea opțiunea de livrare la punctele de preluare colete cu autoservire și la adresă în Polonia, logistică de retur, precum și suport prin serviciul de relații cu clienții.

Puncte cu autoservire

Oferă clienților tăi posibilitatea de a-și ridica coletele din punctele cu autoservire ale partenerului nostru InPost.

Livrare la adresă

Vom livra clienților tăi din Polonia coletele direct la adresă, în colaborare cu transportatori verificați din Polonia. Le vom trimite în prealabil informații exacte despre momentul livrării.

Logistică de retur

Returnarea produselor din Polonia cu Packeta este foarte simplă! Îți punem la dispoziție două opțiuni pentru logistica de retur.

Suport de calitate

Clienții tăi vor putea contacta serviciul nostru de relații cu clienții, iar echipa noastră de consultanți va fi la dispoziția ta pentru orice ajutor sau sfat.

Merită să te extinzi în Polonia

Numărul polonezilor care cumpără din magazinele online străine este astronomic, adică 60%! Pont: polonezii preferă să plătească prin metoda Pay-by-link și ramburs.

Lista de prețuri pentru expediere colete
din România în Polonia

Numele curierului
Viteza de livrare
Preț până la 1 kg
Preț până la 2 kg
Preț până la 5 kg
Preț până la 10 kg
Plata ramburs
Packeta livrare la adresă
D+3 de la 30 RON de la 31 RON de la 32 RON de la 37 RON de la 5 RON
InPost box
D+3 de la 25 RON de la 25 RON de la 25 RON de la 28 RON de la 4 RON

Prețurile sunt valabile pentru expedierea coletelor din România în Polonia. Prețurile sunt fără TVA.

Lista completă de prețuri în PDF

Informații suplimentare

Livrare la InPost Paczkomate cu autoservire

Prețurile standard de livrare la Paczkomate sunt aceleași în cadrul categoriilor dimensionale, cu condiția ca pachetele să îndeplinească parametrii stabiliți de transportatorul InPost (consultați lista de prețuri completă și parametrii). În cazul în care dimensiunile coletelor introduse în sistem depășesc fizic categoria dimensională, InPost își rezervă dreptul de a percepe o taxă suplimentară de 60 CZK pentru fiecare astfel de colet modificat. Prin urmare, vă recomandăm să introduceți dimensiunile coletelor cât mai exact posibil.

    Întrebări și răspunsuri

Dorești să colaborezi cu noi?

Suntem încântați să devenim partenerul tău. Doar scrie-ne

*date obligatorii. Vom folosi aceste date cu caracter personal pentru a vă procesa întrebarea și a răspunde la aceasta. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal în Packeta pot fi găsite aici.

Înregistrare magazin online