Transport colete în Slovacia
de la 20 RON!

98% din colete se livrează în punctele Pick-up din Slovacia a doua zi de la predare.

Serviciile noastre

Conform datelor noastre, 98% dintre clienți preferă livrarea produselor în puncte Pick-up. Pot ridica coletul aici la ora care le convine și nu trebuie să aștepte curierul.

Soluții logistice complete

Colaborând cu Packeta, vei avea opțiunea de livrare la punctele Pick-up și la adresă în Slovacia, logistică de retur, precum și suport prin serviciul de relații cu clienții.

Puncte pick-up

Oferă clienților tăi posibilitatea de a-și ridica coletul în mod convenabil la unul dintre miile de puncte Pick-up din Slovacia și vei obține astfel un avantaj competitiv!

Livrare la adresă

Oferim posibilitatea livrării coletelor direct la adresa clienților. Le vom trimite în prealabil informații exacte despre momentul livrării.

Logistica de retur

Returnarea produselor din Slovacia cu Packeta este foarte simplă! Îți punem la dispoziție două opțiuni pentru logistica de retur.

Suport de calitate

Clienții tăi vor putea contacta serviciul nostru de relații cu clienții, iar echipa noastră de consultanți va fi la dispoziția ta pentru orice ajutor sau sfat.

Z-BOX-urile sunt și în Slovacia

Conectează-te la Packeta și permite astfel clienților să ridice produsele 24/7 din casetele noastre cu autoservire, ale căror număr crește în fiecare zi în Slovacia.

Lista de prețuri pentru expediere colete
din România în Slovacia

Numele curierului
Viteza de livrare
Preț până la 1 kg
Preț până la 2 kg
Preț până la 5 kg
Preț până la 10 kg
Plata ramburs
Packeta livrare la adresă
D+2 de la 32 RON de la 33 RON de la 35 RON de la 40 RON de la 3,5 RON
Packeta livrare la puncte pick-up
D+2 de la 20 RON de la 20 RON de la 20 RON de la 27 RON de la 3 RON
Poșta slovacă livrare la adresă
D+2 de la 34 RON de la 35 RON de la 37 RON de la 42 RON de la 3,5 RON

Prețurile sunt valabile pentru expedierea coletelor din România în Slovacia. Prețurile sunt fără TVA.

Lista completă de prețuri în PDF

Informații suplimentare

Completați ambele contacte

În cadrul livrării la adresă în Slovacia, este necesar să se specifice ambele date de contact ale destinatarului, adică numărul de telefon și adresa de e-mail. Coletele cu datele de contact lipsă nu pot fi trimise în sistem pentru procesare.

Știați că...

Slovacii caută cu adevărat produse cehești. Un incredibil procent de 63% din comenzile plasate în Slovacia aparțin magazinelor online din Cehia! Cumpărăturile din străinătate sunt aproape o chestiune zilnică pentru slovaci. 66% din cumpărăturile lor sunt din afara țării.

    Întrebări și răspunsuri

Dorești să colaborezi cu noi?

Suntem încântați să devenim partenerul tău. Doar scrie-ne

*date obligatorii. Vom folosi aceste date cu caracter personal pentru a vă procesa întrebarea și a răspunde la aceasta. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal în Packeta pot fi găsite aici.

Înregistrare magazin online