Blog

Coletăria.ro intră în parteneriat cu Gomag și își consolidează poziția pe piața de curierat

28.08.2020, 07:00

Parteneriatul a fost inițiat ca răspuns la nevoia magazinelor online din platforma Gomag de servicii sigure pentru livrări în Europa. 

Coletăria.ro, expert în expedierea și livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, intră în parteneriat cu platforma eCommerce Gomag și își consolidează, astfel, poziția pe piața de curierat, sprijinind magazinele online să își majoreze capacitatea de livrare, atât național, cât și internațional.

Parteneriatul le oferă celor peste 1600 de magazine online ce folosesc platforma Gomag acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate, atât de livrare a coletelor, cât și de dezvoltare a afacerii online dincolo de granițele României. În contextul economico-sanitar actual, Coletăria.ro vine în sprijinul magazinelor online, prin condiții avantajoase de transport și logistică.

Coletăria.ro asigură conectarea magazinelor cu marketplace-uri din UE, pentru o extindere rapidă a afacerii online și oferă, prin rețeaua deja existentă de parteneri, servicii de consultanță juridică, de înființare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plată, traduceri, marketing etc.

„Coletăria.ro avansează în demersul de consolidare a poziției pe piața de curierat, pentru a deveni unul dintre partenerii strategici ai industriei de comerț electronic din România. Prin parteneriatul cu platforma Gomag, completăm un ciclu de extindere a serviciilor oferite clienților din România, prin intermediul principalelor platforme de comerț electronic”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro, menționând că integrarea cu platforma Gomag a venit ca urmare a cererii magazinelor online din platformă de a beneficia de serviciile Coletăria.ro, în principal fiind vizate expedierile către țările din Europa.

Blog_obrázky_I.

Alexandr Jeleascov
CEO Coletăria.ro

„Știm cât de importantă este partea de logistică pentru magazinele online, iar în această perioadă, când piața de eCommerce cunoaște un adevărat boom de creștere, prin parteneriatul Gomag – Coletăria.ro, oferim clienților noi oportunități de dezvoltare”, spune Cosmin Daraban, CEO Gomag.

Decizia se înscrie în strategia Coletăria.ro de dezvoltare și extindere a canalelor de vânzări, parteneriatele cu platformele de eCommerce asigurând accesul către un segment important de clienți.


Distribuie:

Rubrici