Blog

Extindeți-vă în Orientul Mijlociu cu noi

07.10.2021, 08:42

Începeți să livrați bunuri cu noi în Emiratele Arabe Unite și în curând în alte țări din Orientul Mijlociu.

 Vă oferim posibilitatea de a vă extinde rapid și ușor în Orientul Mijlociu, unde veți găsi o piață complet nouă. În prezent, puteți livra bunuri în Emiratele Arabe Unite cu noi și vă vom oferi în curând posibilitatea de a vă extinde în Qatar, Arabia Saudită și Oman. Tot ce trebuie să faceți este să aveți un magazin online și în limba engleză.

Adresa de destinație: Emiratele Arabe Unite

Puteți trimite cu noi o expediere chiar la ușa destinatarului din Emiratele Arabe Unite, la cel mai bun preț de pe piață de la 71,55 RON pe expediere. Aceasta va fi livrată clienților din Emiratele Arabe Unite de către partenerul nostru de transport local Aramex, cu care vom colabora și în alte țări din Orientul Mijlociu.

Transport express

Transportăm expedierile pe calea aerului în cooperare cu partenerul nostru de transport de la aeroportul Ruzyně din Praga direct la aeroportul din Dubai.

Colete livrate în 4 zile

Deși Emiratele Arabe Unite sunt destul de departe de România,vom livra expedierile clienților în D + 4  !

Cel mai bun preț de pe piață

Comparativ cu alți transportatori, oferim livrare către toate emiratele la același preț de la 71,55 RON, care este cel mai bun preț de pe piață.

Packeta este membru al Consiliului de Afaceri ceh Dubai

În ciuda situației dificile a pandemiei, în primul trimestru al acestui an au avut loc negocieri intense cu Packeta, proprietarul Zásilkovna, în Emiratele Arabe Unite. Cum s-au închietat discuțiile? Am devenit membru al Consiliului de Afaceri ceh Dubai! Datorită acestui parteneriat,  Packeta a asigurat stabilitatea fundalului pentru extinderea sa în Emiratele Arabe Unite și în țările vecine, iar acum vă putem ajuta cu livrarea pe piața arabă.

Vrei să încerci să te extinzi în Orientul Mijlociu? Sunteți interesat de detalii despre livrarea în Emiratele Arabe Arabe EAU? Aveți nevoie de ajutor pentru a vă configura magazinul online înainte de extindere? Trebuie doar să completați formularul de pe site-ul nostru și vă vom conecta cu un reprezentant de vânzări. Alternativ, contactați direct reprezentantul de vânzări.

Suntem aici pentru voi și vom fi bucuroși să vă ajutăm cu extinderea în Emirate și în alte țări.

Mulțumim,

Packeta


Distribuie:

Rubrici