Blog

Încetarea colaborării cu Poșta Cehă

15.01.2021, 09:48

Dragi clienți,

Dorim să vă informăm că încheiem colaborarea cu Poșta Cehă începând cu 31 ianuarie 2021. Principalul motiv al încetării cooperării este neîncadrarea in timpul de livrare de D+1. În plus, statisticile noastre arată că, în ultimul an 2020, Poșta Cehă a livrat mai puțin de 15% din colete în modul D + 1, pe care le-am predat acesteia pentru transport la adresă.

Date importante pentru depunerea și trimiterea coletelor.

  • Va fi posibil să încărcați date pentru generarea de awb-uri colete până la 25 ianuarie 2021. După această dată, opțiunea de a trimite date către sistemul Poștei Cehe, prin intermediul Zásilkovna va fi dezactivată.
  • În săptămâna 25-29 ianuarie 2021, toate coletele pe care le primim fizic pentru transport vor fi predate către Poșta Cehă.
  • De la 1 februarie 2021, coletele trimise cu eticheta Poștei Cehe vor fi redirecționate către serviciul de livrare la adresă (ID: 106).

Vom livra colete la adresă conform timpului de livrare menționat!

Serviciul de livrare la adresă din meniul Zásilkovna este mult mai accesibil. Prețul începe de la 33 RON fără T.V.A! Chiar și în sezonul de Crăciun, am menținut calitatea la 65,78% din coletele livrate în intervalul D + 1 de la livrare, adică livrarea fizică a coletului către destinatar.

Mulțumim pentru înțelegere!

Coletăria.ro


Distribuie:

Rubrici