Blog

Noi servicii Hermes

05.07.2020, 10:00

Stimați clienți,

Ne dorim ca serviciile noastre să fie cât mai confortabile posibil pentru dumneavoastră și de aceea, începând din 18 mai 2020, ne extindem oferta Hermes în Germania, cu 16.000 de puncte de distribuție PaketShop.

Cum trimiteți corect coletele?

Începând cu 18 mai 2020, coletele trebuie înregistrate în secțiunea pentru clienți, prin următoarele numere de identificare ale curierului:

  • Puncte Pick-up – Hermes PP (ID: 6828)
  • Livrare la adresă – Hermes HD (este necesară modificarea de la ID-ul original la cel nou, ID: 6373)

Dacă trimiteți un colet cu livrare la adresă prin intermediul ID-ului Hermes original după data de 18 mai, acesta va fi redirecționat automat, iar sistemul nostru va genera eticheta corectă cu ID-ul nou (6373).

Prețul livrării la adresă rămâne neschimbat. Găsiți toate informațiile legate de prețuri, inclusiv valoarea maximă pentru plata ramburs și condițiile de asigurare în secțiunea pentru clienți sau dacă vă contactați reprezentantul de vânzări.

În curând!

Serviciul de curierat Hermes oferă, printre altele, posibilitatea de a trimite colete cu plata ramburs și livrarea repetată a coletelor. Cu toate acestea, ca urmare a măsurilor de securitate (COVID-19) ale transportatorului, acesta a suspendat temporar aceste servicii. Vă vom informa prompt după trecerea situației de urgență, când serviciile Hermes vor fi din nou complet disponibile.

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi!

Coletăria.ro


Distribuie:

Rubrici