Blog

Noutăți în România și Grecia

21.10.2020, 11:00

Lucrăm constant pentru a ne îmbunătăți serviciile nu numai în țară ci și în străinătate. Prioritatea noastră cea mai mare este calitatea, rapiditatea și simplitatea în procesul de livrare al coletelor. Mai jos vă aducem informații despre noua noastră colaborare cu curierii Sameday și Taxydromiki.

În România, colaborăm cu un partener puternic,compania de curierat Sameday, care livrează coletele la adresă. Vă vom livra coletele în termen de două zile și la prețuri excelente de la 20 ron fără TVA.

În Grecia, am dori să vă prezentăm un nou transportator care oferă o livrare și mai avantajoasă la adresă cât și către insulele grecești (cu excepția Ciprului). Se numește Taxydromiki și oferă transport la un preț începând de la 36 ron fără TVA, ramburs pentru un preț de la 6 ron și în plus asigurare de colete până la 400 de euro complet gratuit.

Un mare avantaj al  curierului Taxydromiki îl constituie cele trei încercări de livrare la adresă. În cazul în care destinatarul nu poate fi contactat pentru a treia oară, coletul este stocat timp de până la 10 zile în așa-numitele puncte pick-up, unde clientul dvs. îl poate ridica la momentul potrivit.

Cu curierul Taxydromiki vă puteți trimite coletele începând cu 26.10.2020.

Nouă adresă de retur din Grecia

Pe baza feedback-ului de la dvs.în care menționați că retururile coletelor din Grecia sunt inacceptabil de scumpe pentru clienții dvs., am lansat o nouă adresă de returnare în colaborare cu Taxydromiki. Retururile prin intermediul acestui operator de transport vor fi mult mai rentabile pentru clienți.

Adresa nouă de returnare a coletelor:

Packeta International
ID – eshop
Geniki Taxydromiki hub Thessaloniki
Esoteriki Periferiaki (Internal Ring Road)
Thesi Dialogis OSE – Parodos Sof.Venizelou
54628 Thessaloniki

Noua adresă de retur va fi valabilă începând cu 26.10.2020. Va fi posibil să primiți colete la vechea adresă de retur până la 16.11.2020. Puteți găsi mai multe pe site-ul nostru în secțiunea Colet retur.


Distribuie:

Rubrici