Blog

Sezonul de Crăciun 2022

16.11.2022, 15:17

Deoarece Crăciunul este aproape, dorim să vă ținem la curent cu toate modificările și ajustările viitoare ale serviciilor furnizate. Schimbări de servicii și ajustări ale orelor de program în timpul Crăciunului – toate aceste informații într-un singur loc 👇

Vom adăuga și actualiza continuu informațiile în acest articol  până la sfârșitul anului.

                                     Scurtarea perioadei de depozitare a coletelor la punctele pick-up

Anual, în timpul sezonului de vârf, scurtăm perioada de depozitare a coletelor la punctele Pick-up.

Perioada redusă de depozitare a coletelor se va aplica în perioada 1 noiembrie – 20 decembrie 2022. Acest lucru este valabil pentru punctele pick-up din România Republica Cehă, Slovacia și Ungaria.

Livrarea coletelor de Crăciun

– Destinatarii au la dispoziție 5 zile pentru a-și ridica coletul (în funcție de orele de deschidere ale punctului de ridicare).

– Este posibilă prelungirea perioadei de depozitare de bază a coletelor, dar numai cu 2 zile.

– Prelungirea perioadei de depozitare prin intermediul aplicației mobile Packeta este posibilă doar zi de zi (până la maximum 2 zile).

– Este important să verificați orele de funcționare ale punctelor de ridicare, deoarece unele sunt deschise în weekend, iar orele de funcționare sunt cele pe care se bazează perioadele de depozitare a coletelor.

Perioada redusă de depozitare a coletelor va fi valabilă între 1 noiembrie și 20 decembrie 2022.

Toată lumea își dorește cadourile sub bradul lor de Crăciun. Pentru ca acest lucru să se întâmple, avem nevoie de acele colete în sistemul nostru sau la depozitele noastre până la o anumită dată în fiecare an. Acest lucru oferă ambelor părți certitudinea că coletele lor vor fi livrate la destinație până în Ajunul Crăciunului.

Care este ultima zi de predare a coletelor pentru a asigura livrarea până la Crăciun?

Tabelul următor prezintă datele recomandate de partenerii noștri de livrare pentru expedierea coletelor în România.

Vă rugăm să rețineți că, deoarece serviciile de livrare internațională sunt gestionate de parteneri externi, nu putem oferi o garanție de 100%. Cu toate acestea, vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura de livrarea coletelor la timp sub bradul de Crăciun.

Vă dorim un sezon de Crăciun plăcut!


Distribuie:

Rubrici