Blog

Widget nou. De când și care sunt beneficiile sale?

18.05.2021, 08:41

Am lansat în martie noul nostru motor de căutare pentru punctele pick-up și unii dintre voi l-au implementat deja în magazinul online. Dacă nu ați făcut-o deja, inovația noastră este disponibilă imediat pentru a fi încercată.

Migrarea automată a widgetului 5 la noua versiune va avea loc pe 1. 8. 2021.

De ce să folosiți noul widget v6?

„Numărul șase” are funcții mai bune, are performanțe mai mari și este mai ușor de utilizat în comparație cu versiunea widget 5. În plus, continuăm să-l dezvoltăm și să-l îmbunătățim, ceea ce se face în principal pe baza feedback-ului dvs., care ne ajută să modificăm widgetul în funcție de nevoile și dorințele dvs.

În funcție de dorințele dvs.atribuiți transportatori

Au trecut câteva săptămâni de la implementarea noii versiuni de widget, dar, conform feedback-ului dvs., am reușit să dezvoltăm o nouă funcționalitate: atribuirea de transportatori, datorită cărora este posibil să filtrați harta widgetului în funcție de operator! Datorită acestei noi funcții, clientul dvs., de exemplu, în Slovenia, poate alege dintre punctele pick-up ale DPD.

Filtru îmbunătățit pentru punctul pick-up

În versiunea 6, este posibil să filtrați în funcție de capacitatea disponibilă a punctelor pick-up sau să ascundeți punctele punctele pick-up care sunt pline în momentul dat.

Puncte pick-up externe

Punctele pick-up ale partenerilor noștri sunt acum disponibile în motorul nostru de căutare care este utilizat în principal în străinătate. Prin urmare, rețeaua de puncte pick-up  se va extinde pentru clienții dvs. străini cu mii de opțiuni noi.

24 de limbi europene

Am adăugat opțiunea de a comuta la 24 de limbi europene diferite! Acest lucru îi va face pe clienți foarte fericiți, deoarece vor putea comuta widgetul de exemplu în spaniolă!

Interfață optimizată

Am îmbunătățit afișarea pe dispozitive mobile și tablete! În plus, am redus cerințele de widget privind performanța dispozitivului. Prin urmare, motorul de căutare este mai rapid.

Widgetul v5 se va încheia pe 31. 7. 2021

Care este procedura de implementare a noului widget v6?

Depinde dacă trebuie să activați căutarea externă a punctelor pick-up externe

  • Da, vreau widget 6! Apoi îl puteți implementa în soluția dvs. de magazin online cu ajutorul library.js. Documentația tehnică poate fi găsită aici, sfaturi pentru implementare pot fi găsite pe blogul nostru.
  • Nu am nevoie de puncte pick-up externe. Prin urmare, aveți două opțiuni. Fie este posibil să implementați widgetul 6 direct. Astfel, puteți începe să utilizați avantajele sale imediat sau puteți aștepta până la data de 1.8.2021, când widgetul va fi trecut automat la noua versiune pentru toți utilizatorii.

Implementarea funcționează cel mai bine prin intermediul library.js. Schimbați adresa URL

Sfat: Vă recomandăm să folosiți implementarea menționată prin intermediul library.js pentru toate funcțiile pe care widget-ul v6 le oferă și le va oferi în viitor, deoarece configuratorul nu acceptă aceste funcții.

Cum implementați widget v6?

Documentația tehnică o puteți descărca de aici

 Ce altceva mai trebuie să știi?

 Nu este posibil să schimbați culorile pe widget, versiunea 6. Prin urmare, butonul, care a condus la editor și a activat configurarea setării culorii, va fi șters din secțiunea client. Clientul poate distinge cu ușurință serviciul datorită aspectului său unic atunci când navighează în orice magazin online.

Dacă decideți să încercați widgetul v6 acum și nu doriți să așteptați activarea automată până în august, vom fi foarte încântați de feedback-ul dvs., sfaturi și informații cu privire la tipurile de funcții care ar fi utile pentru dvs.! Puteți trimite orice recomandări pe e-mail ro.widget.support@packeta.com


Distribuie:

Rubrici