Blog

Coletăria.ro încheie un parteneriat strategic cu platforma de eCommerce MerchantPro, ex ShopMania Biz

12.06.2020, 15:00

  • Parteneriatul permite Coletăria.ro să își pună serviciile la dispoziția a peste 1.000 de magazine online din România care folosesc platforma eCommerce MerchantPro
  • Magazinele online au acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate, atât de livrare a coletelor, cât și de dezvoltare a afacerii online în afara României

Coletăria.ro, expert în expedierea și livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, anunță un parteneriat strategic cu MerchantPro, platforma de eCommerce SaaS denumită anterior ShopMania BIZ.

Parteneriatul le oferă magazinelor online ce folosesc platforma eCommerce MerchantPro acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate, atât de livrare a coletelor, cât și de dezvoltare a afacerii online dincolo de granițele României. Coletăria.ro asigură conectarea magazinelor cu marketplace-uri din UE, pentru o extindere rapidă a afacerii online și oferă, prin rețeaua deja existentă de parteneri, servicii de consultanță juridică, de înființare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plată, traduceri, marketing etc.

„Integrarea Coletăria.ro cu MerchantPro le oferă clienților acesteia soluții alternative de logistică, asigurând garanția unui cost de livrare foarte avantajos și păstrând, în același timp, cel mai înalt nivel de calitate privind livrarea produselor. Cât privește partea tehnică, clienții MerchantPro beneficiază de acces instant printr-un API la toate punctele pick-up Coletăria.ro din România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia și la peste 100 de transportatori pentru livrare Home Delivery în toate cele 27 de state UE, plus Marea Britanie, Ucraina și Federația Rusă”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

„Parteneriatul cu Coletăria.ro le permite magazinelor online care folosesc platforma MerchantPro acces direct la un sistem de livrări foarte accesibil și eficient. Pentru noi, ca soluție SaaS de eCommerce, este esențial să punem la dispoziția comercianților online instrumente complementare care și-au dovedit performanța și care pot să simplifice considerabil fluxurile de procesare a comenzilor. În Coletăria.ro am regăsit un partener de încredere, atât în ceea ce privește dezvoltarea aplicației dedicate magazinelor MerchantPro, cât și în ceea ce privește viziunea asupra evoluției eCommerce-ului în România și nu numai. De asemenea, disponibilitatea internațională a serviciilor Coletăria.ro se pliază perfect pe profilul platformei MerchantPro și pe necesitățile comercianților noștri care se extind în număr din ce în ce mai mare și către alte piețe din afara României”, spune Arthur Rădulescu, Director General MerchantPro.

Decizia se înscrie în strategia Coletăria.ro de dezvoltare și extindere a canalelor de vânzări, parteneriatele cu platformele de eCommerce asigurând accesul către un segment important de clienți. În mod particular, parteneriatul cu MerchantPro va permite Coletăria.ro să își pună serviciile la dispoziția a peste 1.000 de magazine online din România care folosesc această platformă eCommerce.


Distribuie:

Rubrici