Blog

Coletăria.ro introduce opțiunea de livrare la domiciliu și crește numărul de pick-up point-uri în magazinele de service GSM și de printing

16.06.2020, 16:00

  • În doar o săptămână, Coletăria.ro a deschis 10 noi puncte pick-up în Baia Mare, Bistrița Năsăud, Brăila, București, Constanța, Galați, Pitești și Timișoara
  • Începând cu 1 aprilie, Coletăria.ro livrează colete și în SUA, la prețuri ce pornesc de la 60 de lei

Coletăria.ro, expert în expedierea și livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, lansează serviciul de livrare la domiciliu și crește numărul de pick-up point-uri din magazinele de service GSM și de printing. Decizia a fost luată ca răspuns la contextul actual și sprijină magazinele online să își continue activitatea.

„În contextul stării de urgentă, ca urmare a interdicțiilor de circulație impuse de autorități, am observat, așa cum ne așteptam, o scădere a volumului de colete cu ridicare din punctele pick-up Coletăria.ro, dar, în același timp, am observat o dublare a numărului de colete livrate la adresă, ceea ce demonstrează că mare parte dintre coletele destinate punctelor pick-up au fost redirecționate spre livrarea la domiciliu. Astfel, am îmbunătățit procesele de asistență, oferindu-le clienților posibilitatea de livrare la domiciliu, în situațiile în care nu se pot deplasa personal să ridice coletul de la punctul pick-up selectat anterior pe site-ul magazinului online. De asemenea, suntem în contact cu partenerii noștri, cu punctele pick-up, privind programul de funcționare, numărul de colete în locație etc., astfel încât să fie evitate aglomerările de persoane în acele locații și să fim aliniați cu prevederile autorităților”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

În doar o săptămână, Coletăria.ro a deschis 10 noi puncte pick-up în magazinele de service GSM și de printing în Baia Mare, Bistrița Năsăud, Brăila, București, Constanța, Galați, Pitești și Timișoara și estimează dublarea numărului acestora până la finalul lunii.

„În situația actuală, când printre problemele principale ale magazinelor online se numără livrarea comenzilor, ne propunem să fructificăm orice oportunitate de inaugurare a unui nou punct de pick-up, oferindu-le antreprenorilor un sprijin în continuarea dezvoltării afacerilor locale. Practic, vizăm orice magazin fizic care se încadrează în standardele Coletăria.ro privind activitatea de punct pick-up și al cărui domeniu de activitate nu se regăsește în restricțiile impuse de către autorități”, mai spune Alexandr Jeleascov.

Livrări în SUA de la 60 de lei

Coletăria.ro continuă să își desfășoare, în bune condiții, și activitatea la nivel internațional, în ciuda unor întârzieri inerente în procesul de livrare. Astfel, preia și livrează toate coletele cu destinații în toate cele 27 de țări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, Ucraina și Federația Rusă. Începând cu 1 aprilie, Coletăria.ro acoperă și Statele Unite ale Americii, unde operează livrări la prețuri începând de la 60 de lei/colet.

Despre Coletăria.ro

Coletăria.ro este expert în expedierea și livrarea coletelor și parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est. Compania a intrat pe piața din România în urmă cu doi ani și oferă magazinelor online o soluție ieftină și eficientă de a transporta colete. Până în prezent, grupul Packeta a transportat mai mult de 20 de milioane de colete, datorită colaborării cu peste 28.000 de magazine online și selleri și operează peste 4.200 de puncte pick-up în Europa Centrală și de Est. Pe lângă soluția alternativă de livrare în punctele de pick-up, Coletăria.ro este și o platformă logistică și oferă magazinelor online și soluția clasică de livrare a coletelor la domiciliu. Magazinele online își pot expedia coletele nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional, în toate cele 27 de țări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, Ucraina, Federația Rusă și SUA.


Distribuie:

Rubrici