Blog

Descoperă potențialul pieței poloneze de ecommerce și construiește un avantaj competitiv pentru magazinul tău online

07.08.2023, 07:50

Cu Packeta România, poți livra, în siguranță, în rețeaua de lockere și la adresă, în Polonia.

Ai un magazin online și ești în căutare de noi oportunități pentru extinderea afacerii tale? Poți depăși granițele țării și să profiți de accelerarea vânzărilor globale transfrontaliere. Îți oferim atât destinațiile pentru comercializarea produselor tale, cât și modalitatea sigură și eficientă de livrare a coletelor către clienții finali.

Te invităm să descoperi potențialul pieței poloneze de ecommerce pentru afacerea ta și să profiți de oportunitățile pe care ți le oferă Packeta, platforma digitală globală care stabilește tendințe în logistică.

Polonia  este a 22-a cea mai mare piață de e-commerce din lume, estimându-se un volum de piață de 21.169,2 milioane de dolari, până în 2027. România se plasează pe locul 47, cu un volum de piață estimat la 9.044,5 de milioane de dolari, până în 2027.

Cu o populație de 37,6 milioane de locuitori, Polonia are un PIB de 19.912 euro pe cap de locuitor, în creștere cu 5,1 % față de cel al anului trecut, conform datelor Biroului de Statistică Centrală din Polonia.

Polonezii preferă să comande on-line, 77 % au făcut, cel puțin o dată, cumpărături online și mai mult de jumătate dintre aceștia au comandat de pe site-uri din străinătate. Achizițiile din site-urile dinafara Poloniei sunt mai populare printre polonezii mai tineri, cei mai mulți având vârste cuprinse între 15 și 24 de ani.

Categoriile fashion, electronice și media sunt cele mai populare în comerțul online polonez. Produsele alimentare și de îngrijire personală, de mobilier și categoriile de jucării, hobby-uri și Home & Deco sunt frecvente în coșurile online ale polonezilor,

Clienții polonezi care cumpără online aleg, în mod constant, livrarea și returul în lockere, livrarea și ridicarea de la adresă fiind tot mai puțin frecvente de la an la an. Livrarea gratuită încurajează cumpărăturile online în rândul polonezilor.

Packeta România vine în sprijinul dezvoltării afacerii comercianților, prin facilitarea transportului produselor listate de magazinele online către clienții finali. Packeta colaborează cu peste 46.000 de selleri și magazine online, dispune de peste 8.856 de puncte Pick-up și livrează în 33 de țări, atât în rețeaua pick-up, cât și la adresă.

Packeta România sprijină dezvoltarea afacerii pe piața poloneză cu o serie de avantaje pe care le oferă magazinelor online și sellerilor:

  • costuri de livrare foarte avantajoase,
  • consultanță gratuită privind extinderea livrărilor prin marketplace-uri în Polonia,
  • integrarea ușoară a magazinului online prin sistem API,
  • tracking online pentru urmărirea coletului,
  • adresa fizică de retur a coletelor din Polonia,
  • tipărirea directă a etichetelor,
  • serviciul PL Home Delivery HD, un sistem inovativ care selectează automat, în baza mai multor parametri, cel mai avantajos transportator pentru expedierea coletului, garantând mereu cea mai bună soluție, la cel mai mic preț.

Transportul se face fără declarație vamală, timpul estimativ de livrare în Polonia fiind de 3 zile, atât la adresă, cât și în rețeaua de lockere.

Un alt beneficiu este asigurarea suportului dedicat prin echipele de Agenți de cont dedicați și sistență clienți, dar și oferirea de informații actualizate și noutăți despre piața de e-commerce din Polonia.

Pentru informații despre cum poți intra pe piața de comerț electronic din Polonia și pentru o ofertă personalizată, ne poți contacta pe adresa de e-mail: sales@packeta.ro sau te poți înregistra în calitate de comerciant pe adresa https://client.packeta.com/ro/registration/. Echipa de vânzări te va contacta cât mai curând pentru a-ți oferi suport.

Te poți alătura clienților mulțumiți care au livrat peste 89,9 milioane de colete cu Packeta Group!

Mulțumim,

Packeta Romania


Distribuie:

Rubrici