Blog

Donează și tu produse nealimentare în punctele pick-up Packeta din București, Ilfov și Oradea

15.03.2022, 12:58

„Solidaritatea, sprijinul și ajutorul sunt cele de care au nevoie toți cei afectați de acest război în acest moment!”

Trăim vremuri tulburi, pe care mulți dintre noi nu ne imagineam ca le vom trăi vreodată, contextul acestor zile scoțând la iveală stări și sentimente pe care cei mai mulți dintre noi nu le-am mai experimentat. Dintre toate, sentimentele care ne domină sunt îngrijorarea și teama. Deși rațiunea spune că suntem în siguranță, protejați și apărați, senzația acută de teamă generată de o posibilă evoluție radicală a conflictului este greu, dacă nu chiar imposibil, de ignorat.

Ne-am trezit într-o cu totul altă lume! Războiul și agresiunea nu aparțin Europei secolului 21!

Nu putem opri agresiunea. Nu putem opri războiul. Dar împreună putem ajuta mulți oameni care au nevoie, atât în Ucraina, cât și aici, în România.

👉 Cum a decis Packeta Romania să ajute:

Am decis să acționăm ca un  partener logistic pentru ajutorul umanitar acordat refugiaților din Ucraina.

Zilele acestea am realizat că și cel mai mic ajutor contează enorm!

Împreună cu Centrul Creștin București am demarat o campanie de colectare de bunuri non alimentare, destinate refugiaților din Ucraina. Acțiunea se realizează prin intermediul punctelor Pick-up Packeta Romania.

Important! Donațiile lăsate la punctele Pick-up trebuie să fie ambalate și sigilate pentru o mai ușoară manipulare și stocare in locație.

Donațiile colectate de către personalul Packeta din fiecare punct Pick-up vor trimise la Centrul Creștin București. O parte dintre donații vor fi distribuite la familiile ucrainene refugiate pe care Centrul Creștin București i-a cazat și continuă să îi cazeze, o altă parte vor fi distribuite către Centrul Educațional Ucrainean, iar o altă parte vor fi distribuite la organizațiile cu care centrul colaborează și care au nevoie de ajutor.

👉 Lista bunurilor pe care le colectăm la punctele Pick-up

👉 Lista punctelor Pick-up Packeta Romania

Poţi lăsa coletul tău la oricare dintre sediile Packeta Romania din Bucuresti si Oradea sau la oricare dintre punctele Pick-up Packeta din lista de mai jos

București – Sector 1

București – Sector 2

București – Sector 3

București – Sector 4

  • Magazin E-Telefon Consulting GSM: Calea Vacaresti, Nr. 182, Bloc 23, Scara 2, Ap. 31 (L-V 10-19) Geo localizare: https://bit.ly/3i2Q7jy  

București – Sector 6

ILFOV

  • Sediul Central Packeta Romania: Virginia, 4, Dragomirești-Deal (L-V 09 – 17)  Geo localizare: https://bit.ly/3I98IVM
  • Magazin Tigara EGO: Str. Amurgului, Nr. 34, Complex „La Strada”, Popesti-Leordeni  (L-V 10:30-19:30) Geo localizare: https://bit.ly/3t84KZa

ORADEA

Vă mulțumim,

Packeta Romania


Distribuie:

Rubrici