Blog

Femeile în funcții de conducere? Este un lucru sigur!

12.04.2021, 10:42

Departamentul de Marketing al Packeta Group pentru Europa Centrală și de Est va fi condus de Barbora Langer, iar cel de Resurse Umane din această regiune va fi condus de Šárka Volejníková.

Pozițiile de conducere ale entității Packeta Group, proprietarul Zásilkovna, vor fi ocupate de doi manageri cu experiență. Barbora Langer va ocupa funcția de Head of Marketing CEE & DACH & PI.Sarcina sa principală va fi stabilirea și gestionarea strategiei de marketing în Europa Centrală și de Est și Germania. Departamentul de Resurse Umane din această regiune va fi condus de Šárka Volejníková care va ocupa funcția de Manager al departamentului de Resurse Umane pentru CEE și DACH. Scopul ei principal în această funcție va fi în primul rând integrarea proceselor interne de resurse umane și creșterea angajaților grupului pe piețele externe în care Packeta este activă.

„Extinderea în străinătate este prioritatea noastră principală. Am dezvoltat deja o poziție puternică în țările unde activăm în acest moment. Scopul lui Bara este integrarea strategiilor de marketing și dezvoltarea unui brand puternic în Europa Centrală și de Est.și Germania. Ne dorim ca brandul Packeta să fie perceput la fel ca Zásilkovna în Republica Cehă și Zásielkovňa în Slovacia „, adaugă Milan Šmíd , Director de marketing al Packeta Group.

„Împreună cu echipa mea, aș dori să dezvolt Packeta nu doar într-un brand cunoscut de toată lumea ci și ca un stil de viață. Vreau ca oamenilor să le placă articolele noastre de pe blog.Îmi doresc să le înseninez ziua prin postările noastre de pe rețelele de socializare și vreau să-și bea cafeaua de dimineață din cana noastră roșie Packeta sau să asculte noile noastre episoade de Z-Talks în timp ce își plimbă câinele dimineața ”, explică Head of Marketing CEE & DACH Barbora Langer.

Barbora Langer (32 de ani) a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport și Colegiul din Praga în domeniile Management și Afaceri Internaționale. Înainte de a lucra în Packeta, a lucrat în compania Nike, unde a acumulat o vastă experiență în domeniul Marketingului și Visual Merchandising. Bára este căsătorită și îi place foarte mult sportul și alimentația sănătoasă.

„În timpul întâlnirilor și interviurilor, îmi place să spun, nu lucrăm doar în Zásilkovna, ci trăim pentru asta. Este un stil de viață care ne place. Eu și echipa noastră dorim să ne asigurăm că fiecare dintre colegii noștri merg la muncă cu același tip de entuziasm. Îmi doresc să fim aceeasi echipă indiferent de țară și de cultură. Va fi o calatorie interesantă. Aștept cu nerăbdare acest lucru ”, spune Šárka Volejníková, Managerul departamentului de Resurse Umane pentru CEE & DACH.

Šárka Volejníková (33 de ani) a studiat antropologia socială, politici publice și resurse umane, concentrându-se pe managementul resurselor umane și managementul organizațiilor. În Packeta, a fost managerul departamentului de Resurse Umane a Zásilkovna din Republica Cehă timp de câteva luni. Înainte de aceasta, a ocupat o funcție managerială în compania Konica Minolta. În timpul liber îi plac călătoriile, grădinăritul și plimbările cu iahtul.

 „Planurile și obiectivele grupului Packeta sunt foarte ambițioase pentru acest an. Obiectivul nostru este să ne consolidăm semnificativ pe piețele externe și să ne îndeplinim în continuare viziunea de a fi o platformă globală pentru sectorul comerțului online. Cred că Bára și Šárka ne vor ajuta să îndeplinim acest obiectiv. Diversitatea este foarte importantă pentru îndeplinirea viziunii, valorilor și obiectivelor noastre și consider echipele mixte ca fiind creative, ducând la rezultate mai bune ”, spune fondatorul Zásilkovna și CEO-ul Packeta Simona Kijonková.

 

Simona Kijonková

Fondator & CEO al Packeta Group


Distribuie:

Rubrici