Blog

Feriți-vă de metode de plată frauduloase!

31.01.2022, 11:29

Stimați clienți,

Vă rugăm să fiți conștienți de activitatea suspectă pe care am detectat-o recent, în special la portaluri de plată, de exemplu moneyget.shop, care utilizează în mod greșit numele și sigla Packeta în ceea ce se numește phishing – o tehnică de fraudă în care un subiect încearcă să vă păcălească să oferiți informațiile private, cum ar fi detaliile cardului de credit, CODUL PIN sau codul de verificare atunci când efectuați o achiziție online.

Acest portal de plată nu este utilizat de Packeta!

Bine de știut:

Domeniul nostru oficial este packeta.ro. La plată, asigurați-vă că acesta este domeniul pe care îl utilizați pentru a păstra datele în siguranță.

Nu dezvăluiți datele dumneavoastră cu caracter personal

Vă recomandăm să nu dezvăluiți informații personale acestui portal de plată și să nu le utilizați pentru achiziții online sau transferuri de bani pentru a evita atacurile de phishing.

Feriți-vă de publicitatea înșelătoare

De asemenea, s-a descoperit că portaluri frauduloase sunt promovate în anumite magazine online.

Păstrați-vă informațiile personale în siguranță. Și, dacă în orice moment întâlniți situații care vă crează suspiciuni, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Vom fi recunoscători pentru orice informație care ar putea duce la prinderea acelora care fac acest lucru. 

Packeta România


Distribuie:

Rubrici