Blog

Nouă adresă de retur în Polonia

17.10.2023, 07:34

Ca parte a angajamentului nostru continuu de a vă îmbunătăți experiența cu Packeta, suntem încântați să anunțăm deschiderea noului nostru depozit de ultimă generație din Bielsko-Biała.

Ce trebuie să știți:

Închiderea depozitului din Cieszyn:

Cu efect imediat, depozitul nostru de pe strada Mostowa din Cieszyn nu mai este operațional. Suntem foarte recunoscători pentru încrederea și sprijinul dvs. în timpul petrecut în Cieszyn și dorim să asigurăm o tranziție lină pentru toate nevoile dvs. de transport și returnare a coletelor.

Bine ați venit la noul nostru depozit din Bielsko-Biała:

Suntem mândri să vă prezentăm noul nostru depozit din Bielsko-Biała. Această facilitate nu este doar mai mare, ci și echipată cu cea mai recentă tehnologie pentru a asigura manipularea eficientă a coletelor. Cu o suprafață de 4.700 de metri pătrați, ne va spori capacitățile de a fi și mai eficienți.

Instrucțiuni de returnare actualizate:

Pentru a eficientiza procesul de returnare și pentru a vă asigura că coletele dvs. sunt manipulate cu promptitudine, vă rugăm să returnați coletele la noul nostru depozit din Bielsko-Biała. Iată detaliile de returnare actualizate:

Noua adresă de retur:

Packeta Polonia

ID retur coletul

Parcul Panattoni Bielsko-Biała

 Ks. Józefa Londzina 106

 43-382 Bielsko-Biala

Trimițând retururile la noul nostru depozit, ne veți ajuta să oferim servicii mai rapide și mai eficiente.

Vă mulțumim pentru colaborare.

Packeta Romania

 


Distribuie:

Rubrici