Blog

Noul format de coduri pentru coletele Packeta

25.01.2023, 12:37

Dragi parteneri,

Dorim să vă anunțăm că există o modificare a formatului codurilor de pe colete principale, consolidate (note de livrare). Acestea sunt cutii mari în care sunt plasate colete individuale și care sunt utilizate pentru distribuirea în depozitele și punctele noaste pick-up.

Ce anume se schimbă și de ce?

Forma actuală a codurilor de colete (de exemplu, D12345678) va fi înlocuită cu o nouă formă de coduri care este compatibilă cu noul nostru sistem logistic și oferă o cantitate suficientă de coduri unice pentru viitor.

Noua formă de coduri de colete va fi raportată în formatul D-***-XM-id, unde valoarea „id” este un număr care poate începe chiar cu zero sau mai multe zerouri (de exemplu, D-***-XM-85874013 sau D-***-XM-00874013).

Pentru clienții (magazinele online) care lucrează în modul online (API), nu vor exista modificări procedurale – noul format al codurilor de coletărie va fi înlocuit fără probleme, iar notele de livrare descărcate vor fi modificate automat. Dacă utilizați secțiunea noastră de clienți, veți avea totul actualizat și nu trebuie să ajustați sau să schimbați nimic.

Modificările efectuate de client sunt necesare numai dacă utilizați propria formă de note de livrare. În acest caz, trebuie să faceti modificările specificate în implementările dvs.

⚠️ Nu funcționează cu API?

Dacă utilizați o creare offline sau alta personalizată a notelor de livrare și aveți nevoie de ajutorul sau consultanța noastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de email support@packeta.ro . De asemenea, vă recomandăm să profitați de această ocazie pentru a trece la accesul online (lucrul cu API).

Echipa noastră de asistență IT vă va ajuta cu plăcere să vă integrați online și să vă conectați la API. Trebuie doar să ne contactați  pe adresa de email menționată mai sus și să includeți detaliile magazinului online în mesaj.

Vă mulțumim pentru colaborare,

 
Packeta Romania


Distribuie:

Rubrici