Blog

Noul motor de căutare pentru magazinele online cu livrare la punctele pick-up

18.09.2020, 06:00

Utilizatorii preferă din ce în ce mai mult și aleg ridicarea coletului dintr-un punct pick-up selectat anterior. Prin urmare, am decis să eficientizăm selecția punctului pick-up dorit printr-un motor de căutare care să fie cât mai simplu și intuitiv.

Facem tot posibilul pentru a îmbunătăți constant serviciile de livrare la punctele pick-up accesând un nivel din ce în ce mai bun. De data aceasta am ales să oferim atenție sporită momentului când clienții intră în contact cu punctele noastre pick-up – și anume coșurile de cumpărături ale magazinelor online.

Astfel, ne-am implicat pe deplin și, după ce am analizat toate sfaturile și dorințele clienților și ale magazinelor online, am dezvoltat un nou motor de căutare online pentru punctele pick-up, care permite un proces mult mai convenabil, de înaltă calitate și, cel mai important, actualizat – selectarea datei punctului de livrare.

Simplitatea și tehnologia sunt pe primul loc!

Pe lângă designul simplu și modern, motorul nostru de căutare conține și câteva funcții noi, foarte utile:

  • Căutare exactă a punctelor pick-up

Cu ajutorul geolocalizării veți găsi cu ușurință cel mai potrivit punct pick-up din zonă.

  • Marcarea de noi puncte pick-up

Datorită acestui fapt, nu veți mai rata niciodată un punct pick-up – ce ar fi dacă am deschide unul chiar lângă dvs.?

  • Căutați în apropiere punctul pick-up dorit

Această funcție vă arată unde și cât de departe sunt cele mai apropiate puncte pick-up față de adresa introdusă.

  • Monitorizarea punctelor de ridicare

Dacă punctul pick-up selectat este în vacanță sau are o capacitate maximă de colete, motorul de căutare vă va oferi cel mai apropiat punct pick-up deschis disponibil din zonă.

  • Informatie de actualitate

Datorită acestui fapt, știți întotdeauna programul curent de deschidere sau vacanță înregistrate de punctele noastre pick-up.

  • Istoric de date pentru ultima informație de selecție memorată

Motorul de căutare își amintește ultimul punct pick-up pe care l-ați ales, ceea ce va accelera semnificativ selecția pentru alte comenzi.

Încă ezitați să implementați?

Hai, să aruncăm o privire la modul în care soluția descrisă pentru selectarea punctelor pick-up se compară cu noul motor de căutare:

Întrebări frecvente.

Sunteți un magazin online și sunteți în proces de implementare a unui motor de căutare sau îl planificați? Iată câteva întrebări frecvente care vă pot ajuta. Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la funcțiile și implementarea motorului de căutare, nu ezitați să ne contactați la support@coletaria.ro.

Folosim platforma Magento / Prestashop etc., ce înseamnă pentru noi editarea fluxurilor?

În prezent dezvoltăm noi module pentru Prestashop, Magento etc., care vor conține motorul de căutare. Odată ce modulele sunt finalizate, le vom pune la dispoziția dvs., inclusiv documentația tehnică. Modificările planificate ale fluxului XML vor avea loc numai după ce modulele sunt gata – astfel încât să aveți suficient timp pentru a le implementa și actualiza în sistemele dvs.

Pentru sistemele comerciale de e-shop (de exemplu Shoptet), motorul de căutare online a fost deja implementat sau va avea loc în curând. Dacă acest lucru nu se întâmplă, trebuie să vă contactați direct furnizorul.

Folosim fluxul dvs. XML în sistemul contabil, ce ar trebui să facem?

Feed-ul XML ca atare nu va fi abandonat. Numai conținutul său va fi modificat (vezi punctele menționate la început). Prin urmare, fluxul XML poate fi încă utilizat în sistemele dvs. interne. Pentru frontend-ul magazinului online (în coș) este necesar să implementăm motorul nostru de căutare.

Vrem să implementăm motorul de căutare, dar trebuie să-l modificăm. Este posibil?

Dacă doriți să realizați propria dvs. implementare, avem pregătită documentația de care veți avea nevoie. Trebuie să introduceți cheia API în secțiunea HTML.

Textul imaginii: Noul motor de căutare pentru punctele pick-up!
  • căutare rapide
  • informații mereu actualizate
  • control simplu

Distribuie:

Rubrici