Blog

Obligația de a preciza greutatea transporturilor de la 1 septembrie 2021

21.07.2021, 10:05

Dragi parteneri,

Anul acesta, Zásilkovna va experimenta al 11-lea sezon de Crăciun. Anual, această perioadă este cea mai aglomerată pentru comerțul online și ne aduce noi experiențe. Mulțumită lor și, de asemenea, datorită volumelor uriașe de expedieri livrate în timpul pandemiei covid-19, știm ce pași trebuie să parcurgem pentru a gestiona rapid și eficient logistica a milioane de transporturi. Și unul dintre pași este acela că vom cunoaște detaliile livrărilor înainte de a ni le preda.

Începând cu 1 septembrie 2021, vom solicita indicarea unui parametru de greutate atunci când veți trimite expedieri pentru a fi înregistrate în sistem.

   Cum ne vor ajuta datele privind greutatea?

  • În momentul în care introduceți o expediere în sistem, vom ști deja dacă este standard sau peste limita de greutate declarată.
  • Planificăm mai eficient împărțirea coletelor aflate în livrare în mașinile individuale ale șoferilor noștri.
  • În acest fel, estimăm capacitățile necesare în ceea ce privește mașinile și șoferii.

    Dimensiunile coletelor

Obligația de a introduce nu numai greutatea, ci și dimensiunile, va intra în vigoare la 1 martie 2022, când nu va mai fi posibilă trimiterea expedierilor fără specificarea greutății și dimensiunilor. Schimbarea se va face după sezonul principal, astfel încât să aveți suficient timp pentru a perfecționa procesele de introducere a datelor și să nu fiți nevoiți să implementați aceste noi informații în perioada solicitantă de dinainte de Crăciun. Din același motiv, începem să introducem parametrii de greutate acum în august.

Alte modificări de la 1 martie 2022

Din martie anul viitor, va fi, de asemenea, obligatoriu să indicați când expedierea va pleca din depozitul dvs. Acest lucru, împreună cu dimensiunile și greutatea transporturilor, ne vor ajuta să analizăm în prealabil, de exemplu, ce dimensiune necesară vom aloca cutiei Z-BOX și când va ajunge exact livrarea în Z-BOX. Opțional, va fi posibil să furnizați informații despre locul și modul în care trimiteți expedierea. Toate cu un obiectiv clar: să livrați și mai repede, să eliminați numărul de returnări și să profitați la maximum de capacitatea tuturor Z-BOX-urilor.

Mulțumim,

Coletaria.ro


Distribuie:

Rubrici