Blog

Packeta se extinde în regiunea Adriatică

06.03.2023, 08:11

Am deschis recent cea de-a șaptea entitate internațională oficială, Packeta Adriatic. Aceasta începe cu Slovenia și treptat vom înrola mai multe țări din regiunea Adriaticii. 

Pe parcursul a doar 5 ani ne-am extins în Slovacia, Ungaria, România, Polonia și Germania și ne-am concentrat pe dezvoltarea temeinică a acestor țări. Ultima noastră entitate, Packeta Germania, a fost deschisă în 2018. De atunci, ne-am dezvoltat rețeaua de puncte de pick-up, am deschis două depozite robotizate, am lansat aplicația mobilă Packeta, am dezvoltat mai multe proiecte sustenabile, am participat la sute de evenimente și am culminat cu peste 2 000 de angajați. Și în acest an, este timpul să pornim din nou într-o călătorie și să descoperim potențialul regiunii Adriatice. 

Piața slovenă are oportunități enorme de dezvoltare. Piața locală de comerț online a cunoscut un boom semnificativ în ultimii doi ani.Creșterile cele mai mari s-au înregistrat în domeniile modă, electronică, produse alimentare și de îngrijire personală, bunurile de uz casnic, jucăriile și hobby-urile.

Știați că:

  • Packeta a integrat deja aproape 100 de clienți sloveni care livrează zilnic cu noi.
  • Colaborăm cu 2 transportatori locali parteneri din Slovenia, DPD și Poșta Sloveniei, pentru a oferi clienților noștri nivelul maxim de confort în livrarea coletelor.
  • Primul transportator partener sloven a fost lansat în 2020.
  • De atunci, am livrat peste 700 000 de colete în această regiune.
  • Momentan nu avem instalate produsele noastre Packeta în Slovenia, dar oferim o rețea largă de puncte pick-up partenere care numără aproape 1 300 de locații, inclusiv mai multe lockere.

Suntem dornici să prezentăm serviciile și soluțiile noastre clienților din Slovenia, să stabilim noi parteneriate durabile și să participăm în continuare la dezvoltarea comerțului online.  

Vă mulțumim,

Packeta Romania


Distribuie:

Rubrici