Blog

Sezonul de Crăciun cu Packeta

12.11.2021, 10:29

Update, Decembrie, 13.12.2021,12:30

Livrarea coletelor până în Ajunul Craciunului în România și în străinătate

Ce se poate face pentru a vă asigura că destinatarii își primesc coletele sub pomul de Crăciun la timp? Cel mai important lucru este să ni le transmiteți cu mult timp înainte. În funcție de locul în care trimiteți coletele, avem două date foarte importante, de care vă recomandăm să țineți cont.

  1. 20.12.2021, ultima zi pentru injectare a coletelor pentru Bulgaria și Grecia – Livrare de Crăciun
  2. 20.12.2021, ultima zi pentru injectare a coletelor pentru România – livrare la adresă și punctele de preluare -Livrare de Crăciun

* Livrarea la adresă este asigurată de partenerii noștri logistici (Fan Courier, Cargus, Sameday).

Sfat: Livrați la punctele pick-up? Nu uitați să verificați în mod regulat programul de lucru în perioada sărbătorilor pe site-ul nostru web.

Și ce se va întâmpla cu livrarea coletelor în străinătate?

Partenerii noștri logistici ne-au trimis, de asemenea, termenele recomandate pentru trimiterea coletelor. Datele se aplică transmiterii coletelor la depozitul nostru. Trimiteți la punctele noastre de preluare? Este necesar să se conteze pe depunerea coletului întotdeauna minim cu 1 zi lucrătoare mai devreme.

Desigur, puteți expedia, de asemenea, coletele după aceste date. Vom face tot posibilul pentru a le livra clienților înainte de Crăciun. Cu toate acestea, în cazul expedierii după termenele recomandate, riscul crește în fiecare zi ca expedierea să nu ajungă la clienți la timp sau să nu poată fi ridicată.

Sezonul de sărbători se apropie și avem o mulțime de informații pentru voi cu privire la funcționarea Packeta România în lunile următoare.  Doriți să știți cum vor funcționa depozitele noastre în timpul sezonului? Ați ajuns la locul potrivit! Vom adăuga și actualiza toate informațiile în mod regulat în acest articol, astfel încât să aveți întotdeauna totul la îndemână.

Timp mai scurt de depozitare a coletelor pentru o procesare mai rapidă

Reducerea timpului de stocare ajută la menținerea capacității rețelei mai flexibilă, încurajând în același timp clienții să își ridice coletele mai rapid.

5 zile de ridicare a coletului în funcție de programul de lucru a punctului pick-up

Timpul de depozitare a coletelor depuse între 1 noiembrie și 20 decembrie 2021  va fi redus temporar la 5 zile în funcție de programul de lucru a punctului pick-up (de la cele 7 obișnuite). Prelungirea va fi posibilă pentru maximum 2 zile suplimentare. După termenul limită, coletele vor intra în procesul de retur.

! Timpul redus de depozitare se va aplica tuturor punctelor noastre pick-up din Cehia, Slovacia, Ungaria și România

Funcționarea liniei de relații cu clienții în timpul sezonului de Crăciun

În perioada 22 noiembrie – 23 decembrie 2021, toate liniile noastre pentru servicii pentru clienți vor fi disponibile în timpul orelor de funcționare de la 9:00 la 18:00.

Acestea vor fi, de asemenea, disponibile de la 9:00 la 16:00 în aceste trei sâmbete:

4 decembrie 2021

11 decembrie 2021

18 decembrie 2021

Funcționarea depozitelor noastre în timpul sezonului de Crăciun

Intenționăm să menținem depozitele în funcțiune cât mai mult posibil, astfel încât să putem livra toate coletele pe care ni le predați.

În zilele de sâmbătă 11 și 18 decembrie 2021, depozitele vor funcționa conform programului de lucru obișnuit. În orice caz, vom face tot posibilul pentru a ne asigura că expedierile sunt în drum spre clienți cât mai curând posibil.

Depozitele noastre vor avea program redus în Ajunul Crăciunului, astfel încât să ne putem bucura cu toții de momentele importante alături de familiile noastre în jurul pomului de Crăciun.

Revelionul va fi într-o zi de vineri a acestui an, iar Packeta România va funcționa conform unui program redus.

Este bine de știut că: Datele menționate mai sus se referă exclusiv la funcționarea depozitelor.

Ca în fiecare an, punctele noastre pick-up își vor actualiza programul de lucru, astfel încât să puteți oricând să aflați când și la ce punct pick-up să trimiteți coletele în această perioadă.

Mulțumim,

Packeta România


Distribuie:

Rubrici