Blog

un-doi Centru de plăți devine partener Coletăria.ro

25.03.2021, 08:50

un-doi Centru de plăți, furnizor de servicii de plăți facturi și încărcare electronică, cu o prezență în peste 10.000 de locații din România, anunță încheierea unui parteneriat cu Coletăria.ro, serviciul de livrare colete cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est. 

În urma acestui nou parteneriat, cumpărătorii care aleg livrarea prin Coletăria.ro, vor avea posibilitatea de a-şi prelua coletele din locaţiile un-doi Centru de plăţi, care pot fi găsite în întreaga țară, atât în mediul urban, cât şi în cel rural. 

 un-doi Centru de plăţi oferă servicii de plăţi facturi de utilităţi, dar şi cartele SIM şi servicii de încărcare electronică, asigurări, roviniete, transfer de bani sau plăți de taxe și impozite. Iar începând cu această lună, în urma parteneriatului încheiat cu Coletăria.ro, clienții vor avea posibilitatea să folosească locațiile un-doi Centru de plăți și ca puncte de ridicare pentru produsele comandate online. 

Prin intermediul Coletăria.ro, clienții care fac cumpărături din magazinele online partenere, pot opta pentru expedierea comenzilor într-un punct de livrare fix, având la dispoziție un termen de 7 zile pentru ridicarea coletului. Prin acest serviciu, clienții se bucură atât de un preț de livrare mai mic, în comparație cu livrarea la domiciliu, cât și de avantajul de a putea ridica oricând coletele, din locația care le este cea mai apropiată. 

“Contextul actual ne-a învăţat cât de importantă este eficienţa, atunci când vine vorba despre rezolvarea tuturor obiectivelor într-un singur loc, pentru siguranța noastră a tuturor. Astfel, ne bucurăm să putem oferi clienţilor posibilitatea de a-și ridica coletele de la magazinul partener un-doi Centru de plăți din proximitatea casei lor, acolo unde îşi pot plăti şi facturile de utilităţi sau de unde îşi pot face cumpărăturile zilnice. De asemenea, şi proprietarii de magazine partenere din rețea vor fi avantajaţi, pentru că au oportunitatea de a-şi lărgi portofoliul de servicii şi de a creşte numărul de clienţi care le trec zilnic pragul, implicit şi veniturile. Ne bucurăm foarte tare că am reuşit să activăm deja primele puncte de ridicare în magazinele din reţeaua noastră și că multe altele vor urma”, a declarantCălin Chira, Manager General un-doi Centru de plăți

Parteneriatul cu un-doi Centru de plăți se înscrie în strategia noastră de dezvoltare a rețelei de puncte pick-up din România. Obiectivul nostru este consolidarea prezenței în orașele mari prin creșterea numărului de puncte pick-up, astfel încât, să facilităm rapid și ușor accesul clienților la astfel de locații situate în proximitatea lor, în contextul în care acest serviciu alternativ de livrare devine din ce în ce mai popular și în România, prin prisma promovării constante de către liderii din eCommerce-ul românesc care furnizează acest model de livrare”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro. 

Despre un-doi Centru de plăți 

un-doi Centru de plăți este o soluție lansată de Mobile Distribution , companie prezentă pe piață din 1997. Din 2005 compania s-a specializat în distribuția de cartele prepay ale principalilor operatori de servicii telecom, iar în 2014 Mobile Distribution a introdus soluția un-doi Centru de plăți, un serviciu isteț de încasare a facturilor de utilități prin rețeaua de magazine partenere din toată țara, rețea care a ajuns în prezent la un număr de peste 10.000, la care se adaugă mereu locații noi. un-doi Centru de plăți are în portofoliu peste 140 furnizori de plăți facturi, încărcare electronică, asigurări & roviniete. Între acești furnizori se numără: Electrica Furnizare, E-On, RCS&RDS, Vodafone, Orange, Enel, Telekom, Engie, CEZ, Akta, Avon și mulți alții. 

  Despre Coletăria.ro 

Coletăria.ro este expert în expedierea și livrarea coletelor și parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est. Compania a intrat pe piața din România în urmă cu doi ani și oferă magazinelor online o soluție ieftină și eficientă de a transporta colete. 

Până în prezent, grupul Packeta a transportat mai mult de 20 de milioane de colete, datorită colaborării cu peste 28.000 de selleri și magazine online și operează aproximativ 6.000 de puncte pick-up în Europa Centrală și de Est. Pe lângă soluția alternativă de livrare (la punctele pick-up), Coletăria.ro este și o platformă logistică și oferă magazinelor online și soluția clasică de livrare a coletelor la domiciliu. Magazinele online își pot expedia coletele nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional, în toate cele 27 de țări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, Ucraina, Federația Rusă, SUA, Elveția și Liechtenstein. 

 


Distribuie:

Rubrici